در اولین روز از دهه فجر انقلاب انجام شد دیدار  رییس دانشگاه ایران با خانواده شهید کامران بیات

| تاریخ ارسال: 1399/11/13 |
دیدار  رییس دانشگاه ایران با خانواده شهید کامران بیات
در اولین روز از دهه فجر انقلاب انجام شد
دیدار  رییس دانشگاه ایران با خانواده شهید کامران بیات
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران و هیئت همراه با خانواده شهید والامقام کامران بیات اولین شهید مدافع سلامت در دانشگاه دیدار کردند.
به گزارش روابط عمومی بسیج جامعه پزشکی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران به همراه دکتر رضا البرزی؛ معاون ستاد شاهد و ایثارگران و لیلا السادات فرهادی؛ مدیر فرهنگی بسیج جامعه پزشکی این دانشگاه یکشنبه دوازدهم بهمن ۱۳۹۹ به یوم اولین روز دهه مبارکه فجر و پیروزی انقلاب با خانواده شهید والامقام شهید کامران بیات دیدار و از صبر و شکیبایی همسر و تنها فرزند این شهید تجلیل کردند.
دکتر کوهپایه زاده در این دیدار با اشاره به زحمات بیدریغ این شهید در بیمارستان فیروزآبادی و تعهد در حرفه خود در بخش اتاق عمل، برای همسر و فرزند این شهید آرزوی سلامتی و موفقیت کرد.
شهید کامران بیات؛ تکنسین اتاق عمل بیمارستان فیروز آبادی پنجم فروردین سالجاری به بیماری منحوس کرونا مبتلا و در حال تنگی نفس و مشکلات تنفسی شدید مجبور به بستری در بخش آی سی یو بیمارستان فیروزگر شد و نهم فروردین ۱۳۹۹ به شهادت رسید.
عکس و خبر: علی وصال آزاد

دفعات مشاهده: 462 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر