غبار روبی گلزار شهدای گمنام در دهه فجر انقلاب

| تاریخ ارسال: 1399/11/14 |
غبار روبی گلزار شهدای گمنام در دهه فجر انقلاب
مراسم غباررویی گلزار شهدای گمنام دانشگاه به همت بسیج جامعه پزشکی و امور شاهد و ایثارگران دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بسیج جامعه پزشکی دانشگاه، به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر انقلاب سلامی، آئین گلباران و غبارروبی مزار شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی ایران دوازدهم بهمن ۱۳۹۹ با حضور همسر شهید سید مصطفی قریشی و فرزند شهید محمود پویانی راد از شهدای مدافع سلامت برگزار شد.
شرکت‌کنندگان در این مراسم با حضور بر مزار مطهر شهدا و نثار شاخه‌های گل و عطر افشانی بار دیگر با آرمان‌های امام خمینی(ره) و شهدای انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس تجدید پیمان کردند.
دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر حدیقی؛ رئیس ستاد شاهد و ایثارگر، دکتر البرزی؛ معاون امور شاهد و ایثارگران و جانشین فرمانده بسیج جامعه پزشکی و جمعی از مدیران، مسئولان و کارکنان در این مراسم حضور داشتند.
خبر: بهاره حسینی

دفعات مشاهده: 388 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر