با هدف ارتقاء سلامت و توانمندسازی زنان دانشگاه کمیته راهبردی امور زنان در دانشگاه ایران فعال است

| تاریخ ارسال: 1399/11/14 |
کمیته راهبردی امور زنان در دانشگاه ایران فعال است
با هدف ارتقاء سلامت و توانمندسازی زنان دانشگاه
کمیته راهبردی امور زنان در دانشگاه ایران فعال است
کارگروه‌های تخصصی کمیته راهبردی امور زنان دانشگاه علوم پزشکی ایران در راستای ارتقاء سلامت، توانمندسازی و به‌زیستی بانوان شاغل فعالیت دارند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر مریم رسولیان؛ روانپزشک و مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان و خانواده ضمن تبریک میلاد حضرت فاطمه الزهرا(س) و گرامی داشت مقام زن عنوان کرد: کارگرو‌ه‌های کمیته راهبردی امور زنان در راستای ارتقاء سطح سلامت و توانمندی بانوان دانشگاه فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.
دکتر رسولیان بیان کرد: کمیته راهبردی امور زنان در دانشگاه علوم پزشکی ایران از مهر ماه ۹۸ با حضور ۲۵ نفر از بانوان فعال دانشگاه شروع به کار کرده است.
به گفته وی این کمیته با هدف ارتقاء سلامت، توانمندسازی و به‌زیستی زنان دانشگاه تشکیل شده و سه هدف اصلی برای خود تعیین کرده است: ۱- ارتقاء سلامت، توسعه و به‌زیستی زنان ۲- گسترش تحقیقات، تولیدات علمی‌و فناوری‌های  مرتبط با سلامت زنان ۳- افزایش مشارکت زنان در سطوح مختلف سیاستگذاری، تصمیم‌گیری و اجرایی.
وی با بیان اینکه سه کار گروه برای تحقق اهداف کمیته تشکیل شده، افزود: کارگروه پژوهشی با هدف نیازسنجی از کارکنان زن دانشگاه و پژوهش‌های کاربردی در این مسیر، کارگروه سلامت با هدف اعتلای سواد سلامت، ایجاد مهارت‌های لازم جهت خودمراقبتی و فراهم کردن برنامه‌های مراقبتی و تشخیصی درمانی زنان و همچنین  کارگروه توانمند سازی با هدف توان‌افزایی زنان شاغل در دانشگاه و ارتقای جایگاه سازمانی آنان تشکیل و شروع به کار کرده اند.
مشاور امور زنان دانشگاه خاطر نشان کرد:  بیش از پنجاه درصد از کارکنان دانشگاه را زنان در بر می‌گیرند که مطالبات مختلفی در زمینه جایگاه شغلی، عدم تبعیض در محل کار و درخواست‌های رفاهی مانند امکانات و زمان برای فعالیت‌های ورزشی، وجود مهد کودک در محل کار و حفظ جایگاه شغلی بعد استفاده از مرخصی زایمان‌و... دارند.
وی با بیان اینکه موانعی در زمینه مسائل مربوط به بانوان وجود دارد که رفع آنها با همت و خرد جمعی همه‌ همکاران دانشگاه اعم از زن و مرد میسر است، افزود: صفحه اینستاگرام امور زنان (https://instagram.com/iums_women?igshid=lbcce۸v۵۰c۴r)  در راستای اهداف این کمیته راه اندازی شده  و همکاران می‌توانند با عضو شدن در این صفحه، نظرات و پیشنهادات خود را مستقیما با کمیته مطرح کرده و امید است با مشارکت حداکثری بتوانیم به راهکارهای بهتری دست یابیم.
دکتر رسولیان با تاکید بر ضرورت حضور زنان در مشاغل مدیریتی بر اساس توانمندی‌های آنان،  افزایش انگیزه و تقویت مهارت های همکاران را از مهمترین برنامه‌های کمیته راهبردی دانست.
 وی افزود: ارائه پیشنهادات کاربردی در زمینه حل مسائل این گروه هدف در دستور کار است.
در پایان وی از برگزاری مراسم گرامی داشت روز زن و تقدیر از تعدادی از بانوان نمونه دانشگاه علوم پزشکی ایران در سالروز ولادت حضرت فاطمه الزهرا (س) خبر داد.
 بنا بر این گزارش، این مراسم در سالن همایش‌های رازی با حضور تعداد محدودی از همکاران برگزار شده و پخش آنلاین آن از شبکه‌های مجازی دانشگاه انجام خواهد شد.
خبرنگار: ره نورد

دفعات مشاهده: 434 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر