در سی و هفتمین جلسه شورای دانشگاه مطرح شد: تاکید رئیس دانشگاه ایران بر تدوین برنامه جامع علمی مبتنی بر نیاز جامعه

| تاریخ ارسال: 1399/11/18 |
تاکید رئیس دانشگاه ایران بر تدوین برنامه جامع علمی مبتنی بر نیاز جامعه
در سی و هفتمین جلسه شورای دانشگاه مطرح شد:
تاکید رئیس دانشگاه ایران بر تدوین برنامه جامع علمی مبتنی بر نیاز جامعه
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در سی و هفتمین جلسه شورای این دانشگاه بر تدوین برنامه جامع علمی در حوزه های آموزشی، پژوهشی، فناوری و خدماتی  مبتنی بر نیاز جامعه تاکید کرد.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران شنبه هیجدهم بهمن ۱۳۹۹در نشست شورای دانشگاه، ضمن گرامیداشت دهه فجر، عنوان کرد: یکی از وظایف عالی شورا، مشارکت در تصمیم گیری ها و انجام اقدامات اساسی در مسیر پیشرفت دانشگاه است.
دکتر کوهپایه زاده بیان کرد: دانشگاه باید برنامه جامع خود را مبتنی بر نیاز جامعه و با محوریت دانشگاه  نسل سوم و چهارم تدوین و با تکیه بر نقاط قوت، آینده پژوهی کند.
رئیس دانشگاه اظهار کرد: توسعه خدمات سرپایی و تله مدیسین و کاهش میزان بستری در برنامه جامع علمی مورد توجه است، دانشگاه در طب سالمندی هم برتری ها نسبی خوبی دارد که باید این موضوع هم در نقشه راه دیده شود.
وی افزود: مباحث بهداشت، مدیریت عوامل خطر، اصلاح شیوه های سبک زندگی، توجه به حوزه پیشگیری با بهره گیری از  مشارکت های اجتماعی، تمرکز آموزش بر روی خدمات سرپایی و توسعه نگاه اقتصاد سلامت برای کاهش هزینه های خدمات و گسترش بخش های فوق تخصصی از دیگر مواردی است که در تدوین برنامه جامع دانشگاه باید لحاظ شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار امیدواری کرد که با بهره برداری از قابلیت های اعضای هیئت علمی و دانشجویان و تدوین یک برنامه منسجم در دانشگاه؛ شاهد شروع حرکت نو و ارائه خدمات متناسب برای سال های متمادی باشیم.
دکتر کوهپایه زاده در بخشی دیگر از بیانات خود تصریح کرد: آموزش مجازی، راهبرد آینده ما است؛  لذا فرهنگ استفاده از آموزش مجازی باید به عنوان تکلیف دانشگاهی بین اعضای هیئت علمی توسعه یابد.
وی در خصوص راه اندازی آزمایشگاه میکروسکوپ مجازی خاطر نشان کرد: گروه های مختلف باید از این  زیرساخت ایجاد شده حداکثر بهره برداری را داشته باشند.
سپس دکتر ابوالفضل باقری فرد؛ معاون آموزشی از راه اندازی رشته هوش مصنوعی در دانشگاه علوم پزشکی ایران خبر داد و افزود: اولین دانشگاهی هستیم که در راستای همگرایی رشته ها و هم افزایی علمی، پیگیر راه اندازی رشته هوش مصنوعی هستیم که این موضوع مورد تقدیر معاون آموزشی وزارت بهداشت قرار گرفته و درمرحله تصویب درشورای گسترش وزارتخانه است.
دکتر باقری فرد با اشاره به مشکلات زیر ساخت و مدیریتی آموزش های مجازی اظهار کرد: آموزش های مجازی برای دروس متعدد به ویژه برای حوزه بالین در سال جاری گسترش یافته و برنامه نوید با دارا بودن مزایای قابل توجه برای سال آینده در نظر گرفته شده است.
وی گفت: آزمون های مجازی طبق شیوه نامه مصوب برگزار می شود، مرکز آزمون الکترونیک هم با وجود ۲۵۰ صندلی قابل استفاده است که در نظر داریم در سال آینده ظرفیت آن ر ا به ۴۰۰ صندلی افزایش دهیم.
معاون آموزشی دانشگاه افزود: آزمایشگاه پاتولوژی مجازی برای اولین بار در کشور توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران ایجاد شده که باعث افتخار است.
در ادامه دکتر سید عباس متولیان؛ معاون تحقیقات و فناوری در زمینه فرآیند کسب مجوز لوگو از شورای انتشارات دانشگاه توضیح داد که مورد تصویب واقع شد.
تشکیل شورای هماهنگی مراکز تحقیقاتی و تفویض اختیار به ایشان برای تسهیل خدمات و تاسیس مرکز تحقیقات مدیریت خطر و ایمنی بیمار از دیگر مباحث مطرح شده توسط معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در این جلسه بود که کلیات موضوع مورد موافقت اعضای شورا قرار گرفت.
سپس دکتر مهدی نصر اصفهانی؛ رئیس هیئت تجدید نظر تخلفات اعضای هیئت علمی، دستورالعمل پیشنهادی رسیدگی به تخلفات انتظامی قبل از اعلام به هیئت ها را مطرح کرد و افزود: روسای بخشها، مدیران گروه ها، روسای دانشکده ها و مراکز تحقیقاتی می توانند در قالب یک کمیته کارشناسی از اختیارات قانونی خود برای ارائه تذکر شفاهی، اخطار  و توبیخ کتبی استفاده کنند.
همچنین دکتر یوسف شفائی؛ معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه گزارشی از عملکرد ۱۱ ماه ارائه کرد و افزود: با توجه به شرایط کرونا برنامه استراتژیک ما برای سال آینده؛ توسعه فعالیت های مجازی با کیفیت بالا، ارتقاء سطح کیفی و کمی خدمات فرهنگی و بهبود امکانات رفاهی برای دانشجویان است.
خبرنگار : ره نورد

دفعات مشاهده: 414 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر