آغاز ثبت نام در رویداد ملی فرصت

| تاریخ ارسال: 1399/11/19 |
آغاز ثبت نام در رویداد ملی فرصت
بنیاد ملی نخبگان در نظر دارد رویداد ملی فرصت را که یکی از رویدادهای رقابتی مسئله محور (طرح شهید بابایی) است، با هدف آشنایی دانشجویان با فرایند پرورش ایده ها برای تبدیل به محصول صنعتی، طراحی مهندسی پروژه های واقعی صنعتی و فرایند کسب و کار با هدایت و حمایت راهبران مجرب و متخصص   (mentor) برگزار کند.
موضوعات رویداد فرصت
 دبیرخانه رویداد ملی فرصت به طراحی و برگزاری مسابقاتی فرصت‌محور می‌پردازد که در حال حاضر در پنج موضوع به ترتیب عنوان‌های طراحی و ساخت جعبه‌های ضدعفونی‌کننده، طراحی و ساخت دستگاه چیپس‌ساز خانگی، طراحی و ساخت گلدان هوشمند بدون خاک، طراحی و اجرای اتوماسیون تجهیزات ماشین‌کاری و طراحی و ساخت قفس پرورش ماهی درحال برنامه‌ریزی است.
فرآیند رویداد
کنشگران رویداد برای ایفای نقش خود متناسب با فازهای طراحی مفهومی، طراحی اولیه، ساخت محصول، تیم ورک، مدیریت مالی، بازاریابی و  کسب‌وکار،  فرآیند ذیل  را طی می‌کنند.
  1. فراخوان و ثبت نام
ثبت نام و فراخوان شرکت در رویداد از ۱۲ ام بهمن ۱۳۹۹ به صورت زودهنگام آغاز شده و تا سی ام همین ماه ادامه خواهد داشت. شرکت کنندگان می توانند بصورت تیمی (۲ تا ۵ نفره) در رویداد ملی فرصت ثبت نام کنند.هزینه ثبت نام، یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان برای هر تبم (۲ یا ۵ نفره) است.
  1. افتتاحیه و آغاز رسمی مسابقه
در قالب یک جلسه (به صورت ارائه مجازی) توضیحات تکمیلی از موضوع، روند برگزاری، حامیان برگزاری رویداد و…. برای تمامی افراد ثبت‌نام‌کننده ارائه می‌شود. همچنین در این مرحله جلسه پرسش و پاسخی با حضور اعضای دبیرخانه در مورد مراحل و فرایندهای مسابقه به صورت مجازی برگزار خواهد شد.
  1. فاز اول
طی این فاز، گروه‌های شرکت‌کننده ۶ هفته مهلت دارند، طرح مفهومی ایده اولیه خود را بصورت مختصر شامل شرح ایده‌ی حل مسئله و بررسی ابعاد فنی و اقتصادی آن در قالب مدنظر دبیرخانه، که مورخ ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ در اختیار تیم‌های شرکت‌کننده در هر موضوع قرار خواهد گرفت، ارائه کنند. همچنین در ویدئو یا جلسات برخط راهبران اصلی، موضوعات برای تیم‌ها تشریح خواهد شد.

1. ارزیابی فاز اول
قضاوت تیم‌ها در این مرحله بر عهده تیم ارزیاب دبیرخانه است؛ این قضاوت بر مبنای طرح‌های مفهومی اخذشده از گروه‌ها انجام می‌گیرد. متناسب با این ارزیابی ۶۰ درصد از طرح‌های دریافت شده و برتر برای ادامه مسابقه در فاز دوم فراخوان می‌شوند.
  1. فاز دوم
در این مرحله گروه‌ها موظفند طرح اولیه خود را در طی ۶ هفته تکمیل نمایند، جزئیات فنی و اقتصادی طرح خود بررسی و اجزای محصول خود را ناظر به ساخت، طراحی کنند و مطابق الگوی مدنظر دبیرخانه طبق زمان‌بندی و قوانین مسابقه، ارائه دهند.
  1. ارزیابی فاز دوم
طرح‌های اولیه دریافت شده از گروه‌های شرکت‌کننده توسط تیم ارزیاب دبیرخانه، بررسی و ارزیابی شده و طی آن در هر موضوع حداکثر ۱۰ تیم از طرح‌ها برای تکمیل و اصلاح طرح‌شان و حضور در مناطق میزبان دعوت می‌شوند تا طی یک هفته طرح ایده خود را به همراه جزئیات مربوط به ابعاد فنی‌ آن برای دفاع مقابل کارگروه داوری مسابقه آماده سازند.
  1. حضور در مناطق
در این مدت تیم راهبران تخصصی رویداد(منتورها) در قالب کارگاه‌ها و بازدیدهای صنعتی به توانمندسازی و آماده‌سازی تیم‌ها برای ورود به فاز ساخت می‌پردازند. در انتهای این مرحله گروه‌های شرکت‌کننده توسط داوران و راهبران ارزیابی می‌شوند و تیم‌های برتر مشمول دریافت گرنت ساخت خواهندشد.
گرنت ساخت شامل کمک هزینه نقدی و تأمین برخی از زیرساخت‌های معنوی و فیزیکی مورد نیاز تیم‌های برتر برای ساخت خواهد بود.
  1. فاز سوم
تیم‌ها پس از گذراندن دوره توانمندسازی در مناطق، در این فاز به تهیه نمونه اولیه محصول خود می‌پردازند. هر تیم در این مرحله هم برای تهیه محصول راهبری(منتوری) می‌شوند. لازم به ذکر است طی فرآیند ساخت، تیم‌ها موظف‌اند به صورت دوره‌ای گزارش عملکرد خود را به برگزارکننده در الگویی مشخص ارائه دهند.
  1.  ارائه محصول و جذب سرمایه(Demo Day)
نمونه ساخته شده توسط هر تیم که الزامات خواسته‌شده مسابقه را دارا ‌باشد در این مرحله به سرمایه‌گذاران ارائه می‌شود. در قالب این رویداد که در محل برگزاری اختتامیه برگزار خواهد‌شد، برای تیم‌های برتر متناسب با مذاکراتی که تیم‌ها با سرمایه‌گذاران دارند، جذب سرمایه انجام می‌گیرد.
  1. اختتامیه
در این مرحله با معرفی تیم‌های برتر و تقدیر از آن‌ها مسابقه به پایان می‌رسد.
  1. آغاز فرآیندهای پسینی
اقدامات لازم برای اعطای تسهیلات و شتابدهی تیم برتر برای توسعه محصول و ایجاد شرکت دانش‌بنیان حول موضوعات مسابقه در این مرحله انجام می‌پذیرد.
برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی اینترنتی https://oppevent.ir/  مراجعه کنید.

دفعات مشاهده: 246 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر