توسعه خدمات آزمایشگاه  بالینی و مولکولی پژوهشکده غدد درون ریز دانشگاه ایران

| تاریخ ارسال: 1399/11/19 |
توسعه خدمات آزمایشگاه  بالینی و مولکولی پژوهشکده غدد درون ریز دانشگاه ایران
مجموعه آزمایشگاهی پژوهشکده غدد درون ریز و متابولیسم آماده ارایه خدمات آزمایشگاهی در زمینه  بالینی  و تحقیقاتی است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، انجام آزمون های هماتولوژی، سرولوژی، بیوشیمی، ایمونولوژی و هورمون  از جمله خدمات ارایه شده در ازمایشگاه  بالینی است.
به علاوه آزمایشگاه مولکولی پژوهشکده با فراهم کردن بستری مناسب برای انجام امور پژوهشی آماده ارائه خدمات به تمامی دانشجویان و اساتید دانشگاهی، پژوهشگران و مراکز تحقیقاتی بوده و‌  همچنین در راستای پیشبرد اهداف پژوهشی، پذیرای همکاری در انجام پروژه های تحقیقاتی از سراسر کشور می باشد.
برای هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۸۸۹۴۵۲۴۶-۰۲۱ داخلی ۱۴۱ و ۱۹۳ تماس بگیرید و یا به نشانی اینترنتی ercc.imus.ac.ir  مراجعه کنید.

دفعات مشاهده: 328 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر