بین المللی سازی فعالیتهای دانشگاه و گسترش ارتباطات، از خصوصیات دانشگاه نسل سوم است و امروزه به آموزش در دنیا، از منظر یک فعالیت اقتصادی سودآور نگاه می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ شنبه هجدهم بهمن ۱۳۹۹ در جلسه ای که با حضور دکتر محسن اسدی لاری؛ مدیرکل همکاریهای بینالملل وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس و جمعی از معاونان و مدیران دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، راهکار های افزایش ارتباطات بین المللی دانشگاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و حاضران به بیان دیدگاه های خود پرداختند.
دکتر کوهپایه زاده در این جلسه با اشاره به اهمیت استفاده از تجربیات گذشته، بررسی راه کارهای جدید و سرمایه گذاری برای گسترش ارتباطات بین المللی را ضروری دانست و افزود: افزایش اقبال عمومی برای استفاده از فضای مجازی در دنیا، فرصت مغتنمی است که می توان برای توسعه ارتباطات بین المللی و ارائه خدمات آموزشی، بهداشتی و درمانی استفاده کرد.
وی ، تاسیس شرکتهای دانش بنیان را برای ارائه خدمات بین المللی آموزشی به خصوص در زمینه هایی که دانشگاه ایران توانمندی های انحصاری دارد، یکی از راه های موثر برای توسعه سریعتر ارتباطات بر شمرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران تاکید کرد: دانشگاه برای حمایت از اساتید دانشگاه و تسهیل فعالیت های بین المللی در زمینه های آموزش، تبادل استاد و دانشجو، ارائه خدمات نظام سلامت، توریسم درمانی و برگزاریهای دورههای تکمیلی، تمامی ظرفیت خود را به کار می گیرد.
در ادامه دکتر اسدی لاری با اشاره به اهمیت برقراری ارتباطات فردی اعضای هیات علمی دانشگاه با اساتید و گروه های آموزشی سایر کشور ها تصریح کرد: دانشگاهها باید در ارتباطات بینالمللی به سمت تمرکززدایی، ارتباطات فردی و همکاری استاد با استاد، گروههای آموزشی با گروههای آموزشی و دانشکدهها با دانشکدهها باشند و هر یک از اعضای هیأتعلمی می تواند شروع کننده یک فعالیت یا همکاری بینالمللی باشد.
دکتر مهدی مقتدایی؛ معاون بین الملل دانشگاه هم گزارشی از وضعیت فعلی ارتباطات بین المللی دانشگاه ارائه کرد و گفت: علیرغم افزایش ده برابری جذب دانشجوی خارجی در سال جاری، با توجه به ظرفیتهای دانشگاه هنوز جای کار زیادی وجود دارد که امیدواریم با جمع بندی پیشنهاد های ارائه شده از شیوه های کارآمد جدید استفاده کنیم.
دکتر عشرتی معاون بهداشتی، دکترمتولیان معاون تحقیقات و فناوری، دکتر باقری فرد معاون آموزشی، دکتر ناصری پور مدیر پروژه جامع راه اندازی مرکز سلولهای بنیادی و طب بازساختی، دکتر برادران مدیر توسعه همکاری های بین الملل و دکتر جغتایی رییس دانشکده فناوریهای نوین پزشکی راهکار های مورد نظر خود را برای توسعه ارتباطات بین المللی دانشگاه ارائه کردند.
هدف مند کردن ماموریت های آموزشی و فرصت های مطالعاتی، برقراری ارتباط و عضویت در انجمن های بین المللی، تشویق و تسهیل اساتید و گروه های آموزشی برای برقراری ارتباطات به منظور پذیرش دانشجویان بین المللی برای دوره های تخصصی، فلوشیپ و دوره های کوتاه مدت آموزشی و نیز هماهنگی برای اعزام دانشجویان مستعد و اساتید علاقمند برای فراگیری علوم و فناوری های مورد نیاز کشور؛ مهمترین پیشنهادات ارائه شده در این جلسه بود.
دانشگاه علوم پزشکی ایران در راستای دست یابی به اهداف دانشگاه نسل سوم، به دنبال گسترش ارتباطات سازنده با کشور ها و سازمان های بین المللی است که حاصل آن تا کنون، انعقاد تفاهم نامه ها و قراردادهای متعدد با دانشگاه های معتبر بین المللی، به منظور تعامل در حوزه های علمی، پژوهشی، آموزشی و درمانی، و جذب ۳۰۰ دانشجوی خارجی در سال جاری است.
خبر: مجید نظامی