آیین رونمایی از واکسن رازی کووپارس برگزار شد

| تاریخ ارسال: 1399/11/19 |
آیین رونمایی از واکسن رازی کووپارس برگزار شد
آیین رونمایی از  واکسن رازی کووپارس برگزار شد
آیین رونمایی از کارآزمایی بالینی واکسن رازی کووپارس، اولین واکسن تزریقی - استنشاقی پروتئین نوترکیب کووید ۱۹ صبح امروز در وزارت بهداشت برگزار شد.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آیین رونمایی از کارآزمایی بالینی واکسن موسسه سرم و واکسن سازی رازی یکشنبه نوزدهم بهمن ۱۳۹۹ با حضور دکتر سعید نمکی؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر کاظم خاوازی؛ وزیر جهاد کشاورزی، دکتر مسعود پزشکیان؛ عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، دکتر سورنا ستاری؛ معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در سالن امام جواد وزارت بهداشت برگزار شد.
 واکسن رازی کووپارس اولین واکسن تزریقی- استنشاقی پروتئین نوترکیب کووید ۱۹ است و همه مراحل کارآزمایی آن در مجتمع آموزشی پژوهشی بیمارستان حضرت رسول (ص) دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام می شود.
مرحله نخست کارآزمایی بالینی واکسن "رازی کوو پارس"  شامل ۱۳۳ داوطلب است که در ابتدا واکسن به ۱۳ نفر ظرف ۸ روز تزریق خواهد شد و اگر واکنش خاصی بروز نکند تزریق به گروه های ۲۰ نفره تا ۱۲۰ نفر دیگر ادامه خواهد داشت که این مرحله ۲۳ روز طول می کشد و مرحله دوم هم حدود ۴ تا ۵ ماه است که در صورت موفقیت وارد مرحله سوم شده و واکسن به تولید انبوه می رسد.

دفعات مشاهده: 453 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر