تولید دو هزار محصول گیاهی در شرکت فناور دارویی راسپینا

| تاریخ ارسال: 1399/11/20 |
تولید دو هزار محصول گیاهی در شرکت فناور دارویی راسپینا
تولید دو هزار محصول گیاهی در شرکت فناور دارویی راسپینا
مدیر عامل شرکت فناور دارویی راسپینا تحت پوشش مرکز رشد و نوآوری دانشگاه علوم پزشکی ایران از تولید دو هزار محصول گیاهی در حوزه سلامت و به ویژه مقابله با بیماری کرونا خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: عماد اسدیان؛ پژوهشگر، داروساز و مدیر عامل شرکت فناور دارویی راسپینا گفت: شرکت بازرگانی دارویی راسپینا از حدود ۶ سال پیش فعالیت خود را آغاز و تاکنون بیش از دو هزار محصول تولید کرده است.
وی افزود: از سال گذشته با مرکز رشد و نوآوری دانشگاه علوم پزشکی ایران همکاری داریم و در حوزه های تخصصی طب سنتی، گیاهان دارویی، داروهای شاخه عفونی، مکمل ها، تقویت کننده ها، محصولات مراقبت پوست و مو، تناسب اندام و....فعال هستیم.
مدیر عامل شرکت فناور دارویی راسپینا در خصوص انجام پروژه های مرتبط با مقابله کرونا اظهار کرد: داروهای پیشگیری کننده، کنترل و ‌درمان کننده بیماری کرونا با پایه گیاهی تولید کردیم و در اختیار گروهی از بیماران داوطلب کرونایی قرار دادیم و شاهد بهبودی نسبی در عده ای و در گروهی نیز بهبودی کامل حاصل شد.
همچنین محصولات ضد عفونی کننده، ژل های شستشوی با کیفیت و محلول های بازکننده مجاری تنفسی که قابلیت استفاده در الیاف ماسک ها را دارند و علاوه بر ضد باکتریایی کردن ماسک به دلیل بازدم افراد باعث خوشبو شدن و بازشدن مسیر تنفسی و جلوگیری از آسیب های مغزی به دلیل برگشت دی اکسید کربن به مغز نیز می شود.
وی با بیان این نکته که هدف ما کمک به حفظ سلامت افراد است، افزود: محصولات شرکت فناور راسپینا از نظر فرمول نویسی دارای کارایی بسیار است که از بروز و پیشرفت بیماری ها جلوگیری می کند و ‌هیچ‌ گونه عوارضی هم ندارد، لذا در زمینه دریافت مجوزها نیازمند حمایت بیشتر هستیم.
به گفته ایشان ، محصولات تولیدی برای مقابله با بیماری کرونا در این شرایط ضروری به نظر می رسد ولی متاسفانه کمتر مورد توجه و پشتیبانی قرار گرفته است.
اسدیان بر افزایش سطح سواد سلامت جامعه تاکید کرد و افزود: باید اطلاعات بیشتری در حوزه پیشگیری از ابتلا به بیماری ها به مردم منتقل شود.
وی خاطر نشان کرد: هدف ما خدمت به مردم سرزمین ایران و تامین سلامت آنها است، لذا در مسیر حرکت به سمت دانشگاه های نسل سوم تمام تلاش خود را برای توسعه پژوهش ،فناوری و دانش بنیان شدن به کار خواهیم گرفت؛ در این راستا انتظار می رود تا فضای مناسب برای مشارکت های علمی و تحقیقاتی، افزایش بهره‌وری و تولید انبوه فراهم و از شرکت های فناور و دانش بنیان که ایده های نو در زمینه تولید محصولات سلامت محور دارند، بیشتر حمایت شود.
خبرنگار: ره نورد

دفعات مشاهده: 288 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر