افتتاح بیمارستان شهر قدس در هفدهمین آیین پویش ره سلامت

| تاریخ ارسال: 1399/11/21 |
افتتاح بیمارستان شهر قدس در هفدهمین آیین پویش ره سلامت
بیمارستان ۱۶۰ تخت خوابی شهر قدس با نام شهید قاسم سلیمانی در هفدهمین آیین پویش ره سلامت با حضور آنلاین رییس جمهور افتتاح می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم افتتاح بیمارستان  شهید قاسم سلیمانی در شهرقدس با حضور آنلاین رییس جمهوری و وزیر بهداشت پنج شنبه بیست و سوم بهمن ۱۳۹۹ برگزار می شود.
کلنگ احداث بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی سردار سلیمانی در خرداد سال  ۱۳۹۴ زده شد و اکنون با هزینه ۳۱۵ میلیارد تومانی آماده ارائه خدمت به مردم شهر قدس است.
این بیمارستان دارای چهار طبقه و ۱۶۰ تختخواب است و مقرر شده از تمامی تخصص‌ها در این بیمارستان وجود داشته باشد تا اهالی شهرستان‌های اطراف نیز بتوانند از خدمات آن بهره‌مند شوند.
بیمارستان شهید سلیمانی در بین سه بیمارستان شهر قدس، ملارد و شهریار اولین بیمارستانی است که در چهل و دومین دهه فجر انقلاب  افتتاح می شود.

دفعات مشاهده: 563 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر