همزمان با سراسر کشور انجام شد آغاز واکسیناسیون کووید ۱۹ در دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1399/11/21 |
آغاز واکسیناسیون کووید ۱۹ در دانشگاه علوم پزشکی ایران
همزمان با سراسر کشور انجام شد
آغاز واکسیناسیون کووید ۱۹ در دانشگاه علوم پزشکی ایران
واکسیناسیون کارکنان بخش مراقبت های ویژه بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی ایران همزمان با سراسر کشور آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، صبح امروز بیست و یکم بهمن ۱۳۹۹ همزمان با سراسر کشور کارکنان بخش مراقبت های ویژه سه بیمارستان حضرت رسول (ص)،  فیروزگر و هفتم تیر با تزریق واکسن کووید ۱۹، واکسینه شدند.
بنا بر این گزارش تا ساعت ۱۳ امروز چهل و پنج نفر از مدافعین سلامت واکسن نوبت اول را دریافت کردند .واکسیناسیون کارکنان بیمارستان های شهرستان های تابعه نیز به تدریج و طبق برنامه انجام  خواهد شد.
گروه هدف در این مرحله کارکنان بخش ICU  هستند که پس از غربالگری نوبت اول واکسن «اسپوتنیک وی» را دریافت می کنند. نوبت دوم واکسن بیست و یک روز بعد برای این گروه تزریق خواهد شد.

دفعات مشاهده: 2758 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر