دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
  • گزارش تصویری
  • فیلم و صوت
  • درباره ما
  • سلامت و تندرستی
  • تاریخ شفاهی
  • انتصابات



درباره روابط عمومی
شماره های تماس با ما
پست الکترونیکیiumspr@iums.ac.ir
آدرس: اتوبان شهید همت بین شیخ فضل ا.. نوری و شهید چمران دانشگاه علوم پزشکی ایران مرکز همایشهای رازی روابط عمومی

در برنامه بازدید اعضای هیئت رئیسه و رؤسای بیمارستانها از مجموعه سفره سلامت عنوان شد: مجموعه سفره سلامت وابسته به دانشگاه ایران مصداقی از خودکفایی و بهره وری در سطح ملی

 | تاریخ ارسال: 1399/11/21 | 
مجموعه سفره سلامت وابسته به دانشگاه ایران مصداقی از خودکفایی و بهره وری در سطح ملی
در برنامه بازدید اعضای هیئت رئیسه و رؤسای بیمارستانها از مجموعه سفره سلامت عنوان شد:
مجموعه سفره سلامت وابسته به دانشگاه ایران مصداقی از خودکفایی و بهره وری در سطح ملی
دکتر جلیل کوهپایه زاده دربرنامه بازدید اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی ایران ازمجموعه سفره سلامت محب پارس، این مجموعه را مصداقی از خودکفایی و بهره وری  در سطح ملی معرفی کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی ایران، روز دوشنبه؛ بیست بهمن ۱۳۹۹ از مجموعه سفره سلامت محب پارس واقع در گرمدره بازدید کردند.
دکتر جلیل کوهپایه زاده در این برنامه ضمن گرامی داشت یاد و خاطره مرحوم حاج آقا اعتمادیان؛ بنیانگذار موسسه خیریه محب پارس عنوان کرد: ایجاد مجموعه سفره سلامت؛ مصداقی از خودکفایی و بهره وری  در سطح ملی و باعث افتخار برای همه ایرانیان  است .
ایشان با بیان نکته که اعضای مجموعه سفره سلامت جزو خانواده دانشگاه علوم پزشکی ایران هستند، افزود: موسسه محب پارس به عنوان بنگاه نیکوکارانه در مسیر تامین رضایت بیماران به بخش های مختلف نظام سلامت کمک می کند.
رئیس دانشگاه از مدیریت برتر سفره سلامت تقدیر کرد و افزود: وجود شاخص های بالای کیفی در این مجموعه نشان دهنده روحیه عملیاتی بالا ، هم افزایی ذهنی و تلاش روز افزون تیم همکار است.
وی خاطر نشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران با یک نگاه جدید در مسیر بهره وری، مشارکت های خود را با موسسات تابعه و با کمترین تلاقی های قانونی پیش می برد.
ایشان با تاکید برحفظ کیفی غذای ارائه شده، افزود: نگاه ما به مسئله تغذیه باید متحول شود، در واقع تغذیه خوب در بهبود وضعیت بیماران موثر است .
دکتر کوهپایه زاده تصریح کرد: راه اندازی شرکت دانش بنیان با محوریت تغذیه سالم و استفاده از ظرفیت علمی و توانمندی افراد در این مجموعه ضروری است.
مجموعه سفره سلامت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی ایران است
در ادامه سعیدرضا اعظمی ؛ مدیر برنامه ریزی بودجه و رئیس هیئت مدیره مجموعه سفره سلامت در گفتگو با خبرنگار دانشگاه بیان کرد: مدیریت مجموعه سفره سلامت محب پارس در اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۹ طی یک صلحنامه ، به دانشگاه علوم پزشکی ایران منتقل شد.
سعید رضا اعظمی گفت: مجموعه سفره سلامت به عنوان مرکز طبخ متمرکز با زنجیره تامین نیمه صنعتی- صنعتی و  تولید ۶۰۰۰ پرس غذا در روز به معاونت دانشجویی فرهنگی و  ۱۰ بیمارستان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران سرویس ارائه می کند که تا خرداد ماه سال آینده سایر بیمارستانها تحت پوشش قرار می گیرند.
ایشان با اشاره به اینکه تمام دستورالعمل های بهداشتی در این مرکز رعایت می شود، افزود: روش های پخت و پز در این  مجموعه؛ سلامت محور  وغذاهای ارائه شده از لحاظ کیفی تضمین شده است .
رئیس هیئت مدیره مجموعه سفره سلامت افزود: این مجموعه متعلق به دانشگاه علوم پزشکی ایران است و منافع حاصله هم در بخشهای مختلف دانشگاه صرف می شود.
نماینده دانشگاه علوم پزشکی ایران در مجموعه سفره سلامت اظهار کرد:  چشم انداز ما علاوه بر تامین غذای بیمارستانی و دانشجویی ؛ تهیه غذاهای آماده برای کارمندان و ارائه سرویس در مجالس، همایش ها و گردهمایی ها است.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد: بتوانیم با مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه تعداد غذای طبخ شده را به ۳۰ هزار پرس در روز افزایش دهیم و رضایت بیماران و پرسنل را تامین کنیم.
به گفته ایشان، مجموعه سفره سلامت دانشگاه به عنوان یک مرکز متمرکز طبخ غذا با هدف افزایش بهره وری و کاهش هزینه ها ایجاد شده وتغییر کاربری محل آشپزخانه های بیمارستانی هم در راستای توسعه خدمات پاراکلینیکی مدنظر است.
خبرنگار: ره نورد


CAPTCHA
دفعات مشاهده: 359 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر