از طریق ویدئو کنفرانس رییس جمهوری؛ بیمارستان شهید سلیمانی شهر قدس افتتاح شد

بیمارستان شهید سلیمانی شهر قدس افتتاح شد
از طریق ویدئو کنفرانس رییس جمهوری؛
بیمارستان شهید سلیمانی شهر قدس افتتاح شد
بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی ۱۶۰ تختخوابی سردار شهید سلیمانی امروز پنجشنبه بیست و سوم بهمن ۱۳۹۹ با حضور مسئولان کشوری، استانی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی با حضور رییس جمهوری از طریق ویدئو کنفرانس افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بهره برداری از این بیمارستان نقطه عطفی در توسعه کمی و کیفی زیرساخت های درمانی شهرستان قدس است چرا که پیش از این تنها بیمارستان این شهرستان، بیمارستان ۱۲ بهمن با ظرفیت ۴۰ تختخوابی وابسته به تامین اجتماعی بوده است.
ساخت بیمارستان شهرقدس در سفرهای استانی دولت در سال ۹۴ مورد تصویب قرار گرفت که در این راستا شهرداری و شورای اسلامی شهر قدس زمینی به مساحت ۲۲ هزار ۴۴۸ متر مربع را برای این اقدام در انتهای بلوار امامزاده برای احداث این مرکز درمانی اختصاص دادند.
پیشرفت فیزیکی این طرح عمرانی تا پایان سال ۹۷ کمتر از سی درصد بود اما  از سال ۹۸ به بعد شاهد پیشرفت قابل توجه ای در این پروژه بیمارستانی بودیم. که به باور بسیاری از دست اندرکاران، مهمترین عامل پیشرفت و تکمیل این بیمارستان تعامل دستگاههای اجرایی بود.
بیمارستان شهر قدس شامل بخش های بستری داخلی، بستری کودکان، بستری جراحی، ccu، Icu، Nicu، اورژانس، بستری روانی، دیالیز، pccu، گهواره نوزاد، درمانگاه، آزمایشگاه، فیزیوتراپی، رادیولوژی و دیگر قسمت ها است.
بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی سردار شهید قاسم سلیمانی شهرستان قدس با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان در چهار طبقه ساخته شده که نقطه عطفی برای جبران کمبود سرانه های تخت های بیمارستانی محسوب می شود.

دفعات مشاهده: 439 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر