رییس جمهور: در دولت تدبیر و امید در بخش حوزه سلامت، یک انقلاب و تحول بسیار عظیم روی داده است

| تاریخ ارسال: 1399/11/25 |
رییس جمهور:
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه در دولت تدبیر و امید در بخش حوزه سلامت، یک انقلاب وتحول بسیار عظیم روی داده است، اظهارداشت: ایران اسلامی امروز به یک صادرکننده دارو و تجهیزات بهداشتی تبدیل شده است و دولت در کنار وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی برای پیشبرد طرحهای سلامت است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی دولت، حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی روز پنجشنبه بیستو سوم بهمن ۱۳۹۹ در مراسم افتتاح طرح های ملی حوزه سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سراسر کشور، با قدردانی از یکسال فداکاری و ایثار کادر سلامت و درمان کشور در مقابله با  بیماری کرونا گفت: مردم قدردان زحمات و ایثار کادر درمانی و بهداشتی کشور هستند و از روز سه شنبه واکسیناسیون کادر درمانی شروع شده و امیدواریم تا پایان سال آنهایی که بیشتر در معرض خطرند، از این واکسن برخوردار شوند.
رئیس جمهور اظهارداشت که پرداختی مردم در حوزه درمانی از ۳۷ درصد به ۱۰ درصد و در روستاها به ۶ درصد کاهش یافته و این کمک بزرگی به مردم است.
دکتر روحانی همچنین با اشاره به مانع تراشی های دولت ترامپ در مسیر حتی سلامت و درمان مردم ایران گفت: از دولت جدید آمریکا هنوز حسن نیتی ندیده ایم؛ کلام تغییر کرده اما در عمل، تغییری روی نداده است.
رئیس جمهور با بیان اینکه دولت جدید آمریکا اگر در شعارهایش راستگو است، بلافاصله راه جدیدی را آغاز و مشکلات را جبران کند، افزود: دولت جدید آمریکا از راه آن تروریست بزرگ که در سطح کشورش و جهان بی آبرو شده، برگردد و بداند کسی در دنیا تردید ندارد جنگ اقتصادی و سیاست تحمیل فشار بر مردم ایران شکست خورده است.
بنا بر این گزارش رئیس جمهور در پنجاهمین هفته پویش تدبیر و امید برای جهش تولید از طریق ویدئو کنفرانس دستور آغاز بهره‌برداری از ۸۲۲ تخت بیمارستانی را با اعتبار یکهزار و ۳۵۵ میلیارد تومان صادر کرد.
بهره‌برداری از طرح‌های ملی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در استان‌های خوزستان، تهران، همدان، مازندران، خراسان شمالی، کرمان و بوشهر برای یکهزار و ۷۱۳ نفر اشتغال به همراه داشته است.
بیمارستان ۱۴۰ تختخوابی باغ ملک، بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی شهر قدس، بیمارستان ۱۵۴ تختخوابی سپهبد شهید قاسم سلیمانی تویسرکان، طرح توسعه ۱۲۰ تختخوابی بیمارستان بوعلی ساری، طرح توسعه ۷۰ تختخوابی بیمارستان ۱۷ شهریور آمل، مرکز درمانی - تخصصی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی بجنورد، مرکز درمانی - تخصصی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی شهر بابک، بیمارستان ۶۸ تختخوابی تخصصی زنان و زایمان اسفراین و بیمارستان ۱۱۰ تختخوابی شهدای هسته‌ای بوشهر، طرح‌ها و پروژه‌هایی بودند که با دستور رئیس جمهور به بهره‌برداری رسیدند.

دفعات مشاهده: 144 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر