وزیر بهداشت در هفدهمین پویش ره سلامت: تا دو سه ماه آینده یکی از قطب های مهم تولید واکسن کووید۱۹ خواهیم شد

| تاریخ ارسال: 1399/11/25 |
تا دو سه ماه آینده یکی از قطب های مهم تولید واکسن کووید۱۹ خواهیم شد
وزیر بهداشت در هفدهمین پویش ره سلامت:
تا دو سه ماه آینده یکی از قطب های مهم تولید واکسن کووید۱۹ خواهیم شد
وزیر بهداشت گفت: به مردم شریف ایران این مژده را می دهم که تا دو سه ماه آینده با تکیه بر لطف خدا و توان دانشمندان داخلی، یکی از قطب های بسیار مهم تولید واکسن کووید۱۹ در منطقه و یکی از صادر کنندگان مهم این واکسن به جهان خواهیم بود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از وبدا، دکتر سعید نمکی در هفدهمین آیین پویش ره سلامت که با حضور رییس جمهور از طریق ویدیو کنفرانس ۹ پروژه مهم بیمارستانی در کشور افتتاح شد، اظهار داشت: سال سنگینی بر ما، همکاران مان و ملت شریف ایران در مدیریت بیماری کووید۱۹ گذشت و قضاوت در مورد این مدت را باید به گذر ایام و تاریخ سپرد و کاری که ملت شریف ایران با صبوری و بردباری و وفاق ملی برای مدیریت کووید۱۹ انجام دادند را قطعا باید به عنوان برگ زرینی در تاریخ نظام مدیریتی کشور ثبت کرد.
دکتر نمکی افزود: در باتلاق سنگین و سهمگین بیماری کووید۱۹، همکاران ما دست از توسعه زیرساخت ها بر نداشتند و اتفاقاتی که در این مدت رخ داد مانند اضافه شدن حداقل دو هزار و ۵۰۰ تخت ICU و صدها تخت دیگر در کشور برای اینکه بیماری پشت درب بیمارستانها سرگردان نشود. همچنین در تولید دارو و تجهیزات پزشکی مورد نیاز با تکیه بر توان داخلی، یکی دیگر از کارهای شگرف و ستودنی است که در تاریخ کشور ثبت شد.
 وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه در دولت دکتر روحانی و به دنبال اجرای طرح تحول نظام سلامت، اتفاقات مبارکی به ویژه در دو سال گذشته رخ داد. امسال به عنوان اولین سال قبل و بعد از انقلاب، حدود ۱۱ هزار تخت بیمارستانی تا اردیبهشت ماه به ظرفیت کشور افزوده می شود و تعداد زیادی خانه بهداشت، مرکز جامع سلامت و سایر مراکزی که برای محرومین، نقطه امید است، در کشور تکمیل و افتتاح می شود.
 وزیر بهداشت افزود: یک خانه بهداشت در یک روستا ممکن است که یک پروژه گران قیمت اقتصادی نباشد اما حتما یک پروژه بسیار مهم در حوزه خدمت رسانی به مردم است. ممکن است چند مرکز جامع سلامت به اندازه یک پروژه زیربنایی هزینه بر نباشد اما برای آینده کشور و کاهش هزینه های نظام سلامت، بسیار سودمند است.
 دکتر نمکی اظهار داشت: امروز شاهد افتتاح تعداد قابل توجهی پروژه حوزه سلامت در اقصی نقاط کشور از جمله استانهای خوزستان، خراسان شمالی، کرمان، مازندران، سیستان و بلوچستان، بوشهر و حاشیه شهر تهران خواهیم بود. در حاشیه شهر تهران و در مناطقی مانند شهر قدس، ملارد و اسلامشهر، حتی یک تخت بیمارستانی وجود نداشت که به یاری خدا تا پایان سال، حدود دو هزار تخت در حاشیه شهر تهران راه اندازی خواهیم کرد.
 وی گفت: در کنار پروژه هایی که امروز به بهره برداری می رسد، هر هفته استانداران و معاونین رییس جمهور که به استانها سفر می کنند، پروژه های حوزه سلامت را افتتاح می کنند. به عنوان نمونه هفته گذشته دکتر جهانگیری پروژه بیمارستانی در اسلام آباد غرب را افتتاح کرد و امیدواریم که تا اردیبهشت ماه با اندکی حمایت بیشتر، هزار و ۴۰۰ پروژه حوزه سلامت که قول داده بودیم تا سال ۱۴۰۰ افتتاح شود را تکمیل و افتتاح کنیم.

دفعات مشاهده: 235 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر