نجات جان یک نوجوان ۱۵ ساله در بیمارستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: 1399/11/26 |
نجات جان یک نوجوان ۱۵ ساله در بیمارستان رباط کریم
یک نوجوان ۱۵ ساله با تلاش جراح مغز و اعصاب بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا (س) رباط کریم از مرگ حتمی نجات پیدا کرد.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان رباط کریم، یک نوجوان ۱۵ ساله  که بر اثر اصابت عمیق چاقو به ناحیه سر به شدت مجروح و بخش اورژانس بیمارستان حضرت فاطمه زهرا(س) رباط کریم انتقال یافته بود، تحت عمل جراحی قرار گرفت و از مرگ حتمی نجات پیدا کرد.
دکتر مرتضی طاهری؛ جراح مغز و اعصاب بیمارستان رباط کریم در این باره گفت: چاقو تا پرده مغز این نوجوان ۱۵ ساله فرو رفته بود ولی خوشبختانه عروق مغزی آسیب ندیده بودند.
وی افزود: این نوجوان تحت عمل جراحی چند ساعته قرار گرفت و اکنون در بخش آی سی یو این بیمارستان بستری و حال عمومی وی رضایت بخش است.

دفعات مشاهده: 367 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر