آغاز سخت ترین دوران مدیریت کرونا؛ قدرت سرایت، بیماری زایی و مرگ و میر کرونای جهش یافته بسیار بالاتر از اعلام انگلیسی ها

| تاریخ ارسال: 1399/11/26 |
آغاز سخت ترین دوران مدیریت کرونا؛
هشدار وزیر بهداشت: روزهای سختی آغاز شده و خودتان را برای مبارزه با چموش ترین ویروس آماده کنید. روش مبارزه با ویروس جدید کرونا تفاوتی ندارد و باید رعایت پروتکل ها بهداشتی بیشتر مود توجه قرار گیرد.
دکترسعید نمکی، وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در جریان اجلاس روسای دانشگاه ها که شنبه ۲۵ بهمن به صورت مجازی برگزار شد، گفت: ما از قبل پیش بینی ورود ویروس انگلیسی را کرده بودیم و با توجه به قدرت بیشترسرایت، بیماری زایی و مرگ و میر این ویروس مهاجم و سرکش، شاید یکی از سخت ترین ایام مدیریت ما در مورد مبارزه با ویروس کووید ۱۹ آغاز شده است.
وزیر بهداشت با اشاره به مرگ خانم ۷۰ ساله در تهران که هیچ سفری نرفته بود و مورد مرگ مبتلای دیگری در آبیک قزوین گفت: این موارد ثابت می کند ویروس کرونای جدید در کشور منتشرشده و ویروس انگلیسی و آفریقایی می تواند در دورترین مراکز خود را نشان دهد.
وی با انتقاد از کاهش حساسیت مردم در برخی نقاط کشور و کاهش رعایت پروتکل های بهداشتی به ۱۰ درصد تصریح کرد: جهش مختص آفریقا و انگلیس نیست و ممکن است درون مرزهای ما نیز این اتفاق رخ دهد و اگرجدی نگیریم به سرعت موج سهمگین چهارم کرونا همه را غافلگیر خواهد کرد.
دکتر نمکی تاکید کرد: باید ضمن رصد مرزهای کشور، تست ها را افزایش دهیم و به صورت همزمان تست رپید و پی سی آر انجام شود و بیمار علامت داری که تست منفی داشت را رها نکنیم و مجدد بیمار تست شود و نمونه ها برای مراکز دانشکده بهداشت، معاونت تحقیقات و انستیتو پاستور ارسال شود.
در ادامه جلسه روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور گزارشی از آخرین وضعیت مدیریت کرونا در استانها ارائه کردند.
خبر: مجید نظامی

دفعات مشاهده: 1842 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر