در اولین نشست شورای هماهنگی دفتر ویژه خیرین و سازمانهای مردم نهاد تاکید شد ارتقاء ظرفیت مشارکت های مردمی در دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1399/11/26 |
ارتقاء ظرفیت مشارکت های مردمی در دانشگاه علوم پزشکی ایران
در اولین نشست شورای هماهنگی دفتر ویژه خیرین و سازمانهای مردم نهاد تاکید شد
ارتقاء ظرفیت مشارکت های مردمی در دانشگاه علوم پزشکی ایران
ارتقاء ظرفیت مشارکت های مردمی و تشکیل مجمع خیرین سلامت در تمامی مراکز تحت پوشش، در اولین نشست دفتر ویژه خیرین و سازمانهای مردم نهاد دانشگاه علوم پزشکی ایران مورد تاکید قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران شنبه بیست و پنجم بهمن ۱۳۹۹ در  اولین جلسه شورای هماهنگی دفتر ویژه خیرین و سازمانهای مردم نهاد، ضمن تبریک ماه رجب عنوان کرد: تلاش می کنیم با همکاری خیرین حوزه سلامت، تفکر خیر اندیشانه را در سطح دانشگاه توسعه دهیم.
وی افزود: باید از ظرفیت خیرین در حوزه های تصمیم گیری بهره مند شویم و از قدرت تحلیل و تجارب ایشان در افزایش بهره وری و ارائه خدمات سلامت مطلوی به مردم استفاده کنیم.
دکتر کوهپایه زاده بیان کرد: باید میزان مشارکت های مردمی را در بخش های مختلف افزایش داده و با بهره مندی از توانمندی ها و جایگاه اجتماعی خیرین،  فرصت های جدید برای توسعه خدمات دانشگاه علوم پزشکی ایران به مردم ایجاد کرد.
به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران کرونا فرصتی برای افزایش جذب خیرین در راستای ارائه بهره وری  و ارتقاء سطح خدمات سلامت است، لذا این سیاست باید برای برنامه عملیاتی سال آینده در نظر گرفته شود.
دکتر کوهپایه زاده تصریح کرد: باید از ایده های نو شرکت های استارت آپی در بخش های مختلف به ویژه حوزه خیرین استفاده شود و همه مراکز تحت پوشش با دیدگاه مسئولیت اجتماعی دارای مجمع خیرین سلامت باشند.
دکتر میترا صفی پور؛ رئیس اداره خیرین، موسسات خیریه و سازمان های مردم نهاد نیز در بخش اول جلسه، گزارشی از عملکرد و اقدامات انجام شده در این حوزه را ارائه داد و افزود: مشارکت های مردمی و  کمک های خیرین در دوران کرونا افزایش داشته است .
وی از راه اندازی استارت آپ نیکوکاری انس به همت اداره خیرین دانشگاه خبر داد و افزود: کتاب یادگار نیکان که شامل مجموعه اسناد و موقوفات دانشگاه علوم پزشکی ایران  هم به چاپ رسیده است.
در ادامه هوشنگ ادهمی؛ نماینده خیرین سلامت  و عضو شورای هماهنگی مشارکت های مردمی دانشگاه  اظهار کرد: جذب خیرین فقط در بخش مالی نیست، بلکه نیت خیر داشتن و  بانی خیر بودن هم خود، خیر ماندگار و مستمر است.
وی دانشگاه علوم پزشکی ایران را به عنوان دانشگاه پیشرو در مسیر جذب خیرین معرفی کرد و افزود: فعالیت های انجام شده در حوزه خیرین سلامت باید شاخص گذاری شود.
ادهمی با بیان اینکه اعضای دانشگاه باید به عنوان مسئولیت اجتماعی خود در این مسیر مشارکت کنند، افزود: علاوه بر روش های سنتی، روش های الکترونیک، رسانه های مجازی و دانش دیجیتال درافزایش جذب خیرین سلامت بسیار موثر و‌ حائز اهمیت است.
بنا بر این گزارش شفاف سازی در حوزه جذب کمک های مردمی، ایجاد موسسات خیریه در مراکز درمانی تحت پوشش، اطلاع رسانی مناسب به منظور افزایش جذب خیرین، استفاده از ظرفیت خیرین در بیمارستان های کم برخوردار، ساختار دهی حوزه خیرین سلامت و تقسیم وظایف بخش های مختلف دانشگاه، گسترش کارهای داوطلبانه خیر و استفاده از ظرفیت دانشجویی و سیاستگذاری برای جذب حداکثری مشارکت های مردمی در حوزه سلامت مهم ترین موارد بیان شده از سوی اعضای شورای هماهنگی مشارکت های مردمی در این نشست بود.
خبرنگار: ره نورد

دفعات مشاهده: 246 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر