به پیشنهاد رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شد برگزاری نشست سازمانهای محدوده برج میلاد با هدف هم افزایی

| تاریخ ارسال: 1399/11/26 |
برگزاری نشست سازمانهای محدوده برج میلاد با هدف هم افزایی
به پیشنهاد رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شد
برگزاری نشست سازمانهای محدوده برج میلاد با هدف هم افزایی
در جلسه ای با حضور مدیران پنج مجموعه حاضر در محدوده برج میلاد برلزوم هم افزایی و هم اندیشی مستمر با هدف بهبود دسترسی های عبور و مرور، رفع گره های موجود ترافیکی و افزایش توان مجموعه های حاضر در شرایط معمول و مخاطره آمیز تاکید شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مدیران برج میلاد، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی ایران، سازمان انتقال خون،  بیمارستان میلاد و شرکت بهره برداری مترو تهران به پیشنهاد رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور در سالن جلسات دفتر مدیرعامل برج میلاد تشکیل جلسه دادند و راه کار های تسهیل دسترسی های مجموعه های حاضر در این محدوده را به بزرگراه های مجاور بررسی کردند.
مجتبی حسینی توسل؛ مدیرعامل برج میلاد در این نشست با بیان اینکه تصویب طرح های توسعه محور مجموعه برج میلاد را نمی توان مستقل از مجموعه های حاضر در این محدوده به انجام رساند، تاکید کرد: همسایه های برج میلاد باید در تلاش باشند که در کنار یکدیگر با کیفیت ترین سرویس ها را در جنبه ها و کارکرد های مختلف به شهروندان ارائه دهند.
وی گفت: مجموعه برج میلاد باوجود قرار گیری در بین چند بزرگراه دسترسی هایی دشوار و نفوذ ناپذیر دارد و برای تسهیل این منظور طرح رمپ دسترسی از همت به چمران دیده شده است که در صورت احداث این معبر بخش زیادی از مشکلات ترافیکی رفع خواهد شد.
حسینی توسل همچنین به طراحی پارکینگ در منتهی الیه جنوب غربی مجموعه اشاره کرد و افزود: در صورت احداث این پارکینگ طبقاتی، پیش بینی شده همه مجموعه های حاضر بتوانند از آن بهره برداری کنند.
وی طراحی مترو را نیز نقطه عطفی در محدوده برج میلاد برشمرد و گفت: حضور پذیری و کیفیت محیطی مجموعه برج میلاد با آغاز به کار ایستگاه مترو افزایش یافته است و راه اندازی چند ایستگاه اتوبوس تندرو نیز به آن کمک خواهد کرد.
 دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در این نشست بر  استفاده مشترک از ظرفیت های مجموعه های حاضر در محدوده برج میلاد تاکید کرد و گفت: در سال های اخیر هر یک از مجموعه های حاضر به فراخور شرح وظایف خود امکاناتی را تدارک دیده اند که بعضاً بلا استفاده است و به اشتراک گذاری این امکانات برای همه همسایه ها مفید خواهد بود.
دکتر پیمان عشقی؛ مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران در این جلسه با یادآوری اهمیت نقش انتقال خون در شرایط معمول و بحرانی بر لزوم تسهیل دسترسی این سازمان به راه های مواصلاتی مجاور به ویژه بزرگراه شهید همت تاکید کرد و گفت: با وجود قرارگیری این سازمان در مجاور چند بزرگراه امکان دسترسی به آنها به سختی میسر است.
وی ابراز امیدواری کرد که با هم افزایی مدیران پنج گانه محدوده برج میلاد و همراهی پلیس راهور، شورای ترافیک و شهرداری تهران این دسترسی ها آسان شود.
دکتر فرهاد حمزه زاده؛ مدیر عامل بیمارستان میلاد تهران گفت: شناسایی و بهره مندی از ظرفیت های موجود در مجموعه های اطراف برج میلاد کمک می کند هر یک از ما تمرکز بیشتری بر توسعه خدمات و فضای فیزیکی خود داشته باشیم.
وی افزود: به عنوان مثال استفاده از کترینگ برج میلاد موجب می شود، آشپزخانه بیمارستان میلاد تبدیل به فضای درمانی ۲۰۰ تخت خوابی شود.
دکتر حمزه زاده  با اشاره به افزایش مراجعه به بیمارستان میلاد بعد از راه اندازی مترو، گفت: در حال حاضر روزانه حدود یازده هزار نفر به درمانگاه ها و بخش های پاراکلینیکی بیمارستان مراجعه می کنند که پیش از این نه هزار نفر بود.
وی خاطر نشان کرد: به جمعیت مراجعه روزانه به محدوده برج میلاد باید تردد ۵ هزار نفر پرسنل و هزار نفر پزشک را هم اضافه کرد.
در این جلسه مقرر شد کمیته ای اجرایی با حضور نمایندگان تام الاختیار دستگاهها تشکیل و اقدامات اجرایی و هماهنگی های لازم را پیگیری نمایند.

برج میلاد تهران برجی مخابراتی و چند منظوره است که در شمال غربی تهران قرار دارد. این برج با ارتفاع ۴۳۵ متر، بلندترین برج ایران و ششمین برج بلند مخابراتی جهان است. این مجموعه در میان چهار بزرگراه اصلی تهران یعنی بزرگراه‌های همت، چمران، حکیم و شیخ فضل‌الله نوری قرار دارد.

دفعات مشاهده: 274 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر