برای اولین بار توسط شرکت فناور ویرا طب جراح دانشگاه ایران انجام شد
تولید و تجاری سازی دستگاه مش گرفت و صفحات حاوی پیوند پوست
پروژه دستگاه مش گرفت و صفحات حاوی پیوند پوست برای اولین بار در شرکت فناور ویرا طب جراح در کشور بومی سازی، تولید و تجاری سازی شده است و هم اکنون در بیمارستانهای سوختگی سطح کشور استفاده می شود.
در راستای دستیابی به فناوری های نوین و ایجاد دانشگاه های نسل نو، گفتگویی با مهندس نیلوفر اسفندیاری؛ مدیر عامل شرکت فناور ویرا طب جراح تحت پوشش مرکز رشد و نوآوری دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام گرفته است.
جزو اولین شرکت هایی بودیم که از بدو راه اندازی مرکز رشد و نوآوری دانشگاه علوم پزشکی ایران، دراین مرکز مستقر شدیم و در زمینه های مختلف همکاری تنگاتنگی داشتیم.
همچنین در سمینارها و نمایشگاه های متعددی همراه با مرکز رشد دانشگاه شرکت کردیم، عضو شتاب دهنده طب بازساختی دانشگاه نیز هستیم و دو محصول تولیدی دستگاه مش گرفت و صفحات حاوی پیوند پوست مرتبط با این حوزه داریم .
شرکت ویرا طب جراح با استفاده از دانش آموختگان ایرانی و بهره گیری از استانداردهای ملی و بین المللی، توانایی خود را در زمینه تولید به کار گرفته است .
به منظور جلوگیری از واردات و اشتغال زایی؛ شرکت ویرا طب به عنوان تولید کننده و با استفاده از دانش بومی نسبت به تولید تجهیزات تخصصی سوختگی (لوازم آماده سازی پوست) و تجهیزات حفاظت فردی اقدام کرده است.
شرکت ویرا طب جراح تولید کننده لوازم حفاظت فردی است؛ در ابتدای شیوع ویروس کرونا برای کمک به کادر درمان اقدام به تولید لباس حفاظت فردی کردیم و وسایل تجهیزات فردی مورد نیاز تعداد زیادی از بیمارستان های دانشگاه مانند بیمارستان های حضرت رسول (ص)، مطهری، هاشمی نژاد، محب مهر، لولاگر و فیروزگر را تامین کردیم.
شرکت ویرا طب جراح در سال ۱۳۹۸ موفق به اخذ ISO ۱۳۴۸۵ و ۲ پروانه ساخت مستقل برای دستگاه مش گرفت و صفحات پیوند پوست برای اولین بار در کشور از اداره کل تجهیزات پزشکی شده است .در سال ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ جزو شرکتهای منتخب و برتر در هفته و جشن پژوهش دانشگاه بودیم.
با توجه به اهداف تعیین شده و تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در راستای حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم، این شرکت نیز با دو تن از اعضای هیئت علمی دانشگاه همکاری مستقیم داشته و ایده های این عزیزان را به پروژه های تجاری تبدیل و به صورت مستقیم برای دانشگاه خلق ثروت کرده است.
واحدهای تولیدی کشور با مسائلی دست و پنجه نرم میکنند که مشکلات بهوجود آمده بر اثر تحریمهای بینالمللی، برخی سیاستگذاریهای غلط، اجبار تامین مواد اولیه بهصورت نقد و نبود نقدینگی از جمله آنهاست.
متأسفانه سختگیریها و مانعتراشیهای روزافزون سیستم بانکی کشور به عنوان مهمترین مانع داخلی برای تولید ملی است، فضای کسب و کار در کشور با وجود عواملی مانند فرهنگ عمومی، قوانین و مقررات، فراهم نبودن زیرساختهای تولید محور برای تولیدکنندگان داخلی سودآور نبوده و از جذابیت کافی برخوردار نیست؛ به همین دلیل بیشتر سرمایهگذاران را به سمت واسطهگریهای تجاری سوق داده است، بنابراین برای ارتقای تولید داخلی قبل از هرچیز باید بهبود فضای کسب و کار براساس شاخصهای جهانی آن مورد توجه قرار گیرد. اتخاذ سیاستهایی نظیر قیمتگذاری کالاها و محصولات داخلی، صدور مجوزهای بیرویه برای واردات کالاهایی که امکان تولید داخلی آن وجود دارد، وجود سیاستهای سختگیرانه مالیاتی برای تولیدکنندگان و مانعتراشیهای دستگاهها و سازمانها به بهانههای مختلف برای تولیدات داخلی، نشان از این مسئله دارد که نهتنها سیاستهای حمایتی از تولید داخلی کمتر مورد توجه قرار گرفته بلکه بسیاری از سیاستها و رویهها خود بازدارنده تولید محسوب میشود.
براین اساس تدوین سیاستهای اصولی و ویژه برای حمایت از سرمایهگذاری در بخش تولید بهویژه توسط بخش خصوصی و تدوین قوانین و صندوقهای حمایت از تولید ضروری است، بهنحوی که انگیزههای مناسب برای سرمایهگذاری در بخشهای تولیدی فراهم شود؛ موضوعی که میتواند نقش مهمی در ارتقای تولید داخلی داشته باشد.
انشالله با توکل به خدا و با توجه به تخصص تیم فنی و بالینی در نظر داریم تبدیل به یک شرکت متخصص و مطرح در زمینه سوختگی، ترمیمی و جراحی پلاستیک و طب بازساختی شویم و در این زمینه در حال تکمیل سبد کالاهای تخصصی مربوطه می باشیم و چندین محصول مرتبط در حال بررسی و تحقیق و تولید است.
خبرنگار: ره نورد