افتتاح بخش رادیولوژی دیجیتال در بیمارستان کودکان شهید فهمیده

| تاریخ ارسال: 1399/11/27 |
افتتاح بخش رادیولوژی دیجیتال در بیمارستان کودکان شهید فهمیده
آیین افتتاح بخش رادیولوژی دیجیتال و بهره برداری از دستگاه بی خطرسازی عفونی در بیمارستان کودکان شهید فهمیده با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید فهمیده، دکتر جلیل کوهپایه زاده در این مراسم اظهار کرد: به روز شدن برای پاسخگویی به نیاز های جامعه یکی از نکاتی است که در بحث توسعه سلامت باید همواره مورد توجه قرار گیرد.
وی ابراز امیدواری کرد که افتتاح مرکز تصویربرداری دیجیتال بیمارستان کودکان شهید فهمیده در مسیر پیشرفت خدمات تشخیصی و درمانی برای مردم که استفاده کننده این خدمت هستند، موثر واقع شود.
دستگاه تصویر برداری دیجیتال با کمک دانشگاه علوم پزشکی ایران خریداری شده و بازسازی محیط فیزیکی این بخش توسط خیرین سلامت انجام شده است.
این دستگاه پیشرفته دیجیتالی تولید داخلی بوده و توان ۸۰۰ میلی آمپر، مانور حرکتی آسان با تخت عریض با تحمل وزن ۳۵۰ کیلوگرم، کنترل اتوماتیک میزان اشعه و امکان اتصال به شبکه از ویژگی های این دستگاه است.
بنا بر این گزارش در بخشی دیگر از این مراسم، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران و هئیت همراه از ساختمان مجاور بیمارستان که برای توسعه کلینیک های تخصصی، فوق تخصصی، بخش های بستری  و بخش اداری پیش بینی شده است، بازدید کردند.
همچنین دستگاه بی خطر سازی زباله عفونی بیمارستان (هایدروکلاو) امروز در بیمارستان شهید فهمیده مورد بهره برداری قرار گرفت؛ این دستگاه دارای کمترین آسیب به انسان و محیط زیست است.

دفعات مشاهده: 249 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر