به دلیل راه اندازی بیمارستان شهید سلیمانی در شهر قدس انجام شد اهدای لوح زرین دانشگاه علوم پزشکی ایران به دکتر مرعشی نجفی

| تاریخ ارسال: 1399/11/28 |
اهدای لوح زرین دانشگاه علوم پزشکی ایران به دکتر مرعشی نجفی
به دلیل راه اندازی بیمارستان شهید سلیمانی در شهر قدس انجام شد
اهدای لوح زرین دانشگاه علوم پزشکی ایران به دکتر مرعشی نجفی
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران از تلاش های دکتر سید علیرضا مرعشی نجفی برای راه اندازی بیمارستان شهر قدس و پیگیری تکمیل دو پروژه بیمارستانی امام خمینی شهریار و ملارد قدردانی کرد و لوح زرین دانشگاه به وی اهدا شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دوشنبه بیست و هفتم بهمن ۱۳۹۹ در نشست هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی ایران از زحمات دکتر سید علیرضا مرعشی نجفی؛ مدیر پروژه راه‌اندازی بیمارستان‌های زنجیره‌ای ایران در شهریار، شهر قدس و ملارد تقدیر شد.
دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن قدردانی از تلاش های دکتر مرعشی اظهار کرد: اراده، مسئولیت پذیری و شجاعت دکتر مرعشی و همکارانشان در مسیر توسعه نظام سلامت قابل تقدیر است .
وی با بیان این نکته که فرآیندهای تسهیل گر، زمینه ساز ارتقاء بهره وری و کیفیت خدمات به مردم است، افزود: با روحیه بسیجی و خرد جمعی، بیمارستان شهید سردار سلیمانی برای خدمت به مردم منطقه به بهره داری رسید و این نماد ملی که در کشور منحصر به فرد است، بیانگر شعار خواستن توانستن است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن تاکید بر توسعه نگاه بهره ورانه و تفکرات عملیاتی، گفت: راه اندازی بیمارستان های زنجیره ای در دانشگاه علوم پزشکی ایران با یک مدیریت واحد به عنوان الگو در سطح کشور مطرح است.
وی افزود: با آغاز فعالیت بیمارستان شهر قدس از ابتدای اسفند ۱۳۹۹ و همچنین اضافه شدن دو  بیمارستان دیگر در شهریار و ملارد در ماه های آینده به بیمارستان امام سجاد شهریار ضمن افزایش سرانه تخت ها بستری در شهرهای غرب استان تهران، شاهد عملیاتی شدن رویکردی جدید در مدیریت مراکز درمانی به صورت زنجیره ای خواهیم بود.
خبرنگار: ره نورد

دفعات مشاهده: 540 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر