برگزاری دوره توانمندسازی اعضای هیئت علمی Training the Trainers of Tomorrow Today

| تاریخ ارسال: 1399/11/29 |
به استحضار اعضای محترم هیئت علمی می­رساند مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه، اقدام به برگزاری دوره توانمندسازی اعضای هیئت علمی دانشگاه در قالب دوره T۴ (Training the Trainers of Tomorrow Today)  نموده است. هدف از برگزاری این دوره که در دو مرحله مقدماتی و پیشرفته آموزش پزشکی (برنامه ریزی درسی، یاددهی-یادگیری، ارزشیابی دانشجو و رهبری آموزشی) برگزار می گردد، در مرحله اول، توانمندسازی اعضای هیئت علمی علاقمند در زمینه مباحث پایه و پیشرفته آموزش پزشکی جهت هدایت بهتر برنامه های گروه و در مرحله دوم، توانمندسازی اعضای هیئت علمی به عنوان مدرسین کارگاه های آموزش پزشکی و یا مدیران و رهبران آموزشی آینده دانشگاه است. به همین منظور برنامه مذکور به صورت مجازی و همزمان در روزهای دوشنبه و سه شنبه  هر هفته ساعت ۱۲:۳۰-۱۴:۳۰ به صورت تعاملی برگزار خواهد گردید.
شایان ذکر است به افرادی که حداقل در ۸۰% کلاس ها شرکت فعال داشته و در ارزیابی نهایی (ارائه تکالیف و آزمون) نمره قبولی را کسب نمایند، گواهی دوره و سایر امتیازات شرکت در دوره، اعطا خواهد شد. همچنین یادآور می شود با توجه به مجازی بودن دوره، این مرکز محدودیتی از نظر تعداد شرکت کننده در مرحله مقدماتی ندارد. لذا مزید امتنان خواهد بود اگر در بین همکاران، اعضای هیئت علمی علاقه مند با توانایی های لازم در این زمینه را می شناسید جهت حضور در دوره از آنها دعوت به عمل آورید.
با توجه به اینکه از مجموع بیش از ۲۰۰ نفر از اعضای هیئت علمی که در این دوره ثبت نام کرده اند برخی سابقه کمتر از ۳ سال به عنوان هیئت علمی دارند، خواهشمند است این افراد در دوره توانمندسازی اعضای هیئت علمی جدیدالورود این مرکز شرکت نمایند. دستورالعمل نحوه شرکت در دوره توانمندسازی اعضای هیئت علمی جدیدالورود نیز متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

برای دریافت اهداف دوره و برنامه زمان بندی اینجا را کلیک فرمایید.

دفعات مشاهده: 124 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر