رئیس مرکز رشد و نوآوری دانشگاه ایران عنوان کرد: توجه به حوزه کارآفرینی و اعتماد به جوانان؛ تنها راه سرافرازی آینده کشور

| تاریخ ارسال: 1399/11/29 |
توجه به حوزه کارآفرینی و اعتماد به جوانان؛ تنها راه سرافرازی آینده کشور
رئیس مرکز رشد و نوآوری دانشگاه ایران عنوان کرد:
توجه به حوزه کارآفرینی و اعتماد به جوانان؛ تنها راه سرافرازی آینده کشور
رئیس مرکز رشد و نوآوری دانشگاه علوم پزشکی ایران عنوان کرد: تنها راه سربلندی و سرافرازی آینده کشور، توجه به حوزه کارآفرینی و اعتماد به جوانان است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر امید پورنیک؛ رئیس هیئت مدیره شرکت دانش بنیان روشن اندیشان رادمان ضمن تبریک روز کارآفرینی و اقتصاد مقاومتی بیان کرد: در راستای این شعار ملی، رشد و فارغ شدن از وابستگی به واردات، ملی سازی و تولیدات داخلی و رفع بسیاری از نیازهای کشور اقدام به راه اندازی شرکت دانش بنیان و کارآفرینی در حوزه تجهیزات و فناوری های حوزه سلامت کردیم.
وی خاطرنشان کرد: ما در حوزه های تخصصی اینترنت اشیا در سلامت، هوش مصنوعی تجهیزات پزشکی و ارتباط آنها با سامانه‌های اطلاعاتی سلامت فعالیت داریم.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود:  ۱۲ محصول و تجهیزات در حوزه تله مدیسین تولید کردیم که مشتمل بر دماسنج غیر تماسی، دستگاه پالس اکسیمتر، ترازو و قد سنج هوشمند، دستگاه هولتر مانیتورینگ تک کاناله، دستگاه فیزیوتراپی تنفسی هوشمند و... است.
دکتر پورنیک تصریح کرد: همچنین در مورد تهیه سامانه‌های اطلاعاتی در ارتباط با کووید، سامانه مشاوره و ویزیت پزشکی ۴۰۳۰ را راه‌اندازی و در طرح شهید سلیمانی از سامانه های هوشمند استفاده کردیم که این سامانه ها برای پزشکی از راه دور  هم قابل استفاده است.
وی افزود : در این شرکت دانش بنیان قریب به ۳۰ نفر از افراد فعال جوان، تحصیلکرده و خلاق که بیشتر آنها دانشجویان حوزه پزشکی و صنعتی هستند، شروع به کار کردند.
به گفته ایشان شرایط مناسب  برای حوزه کارآفرینی در دانشگاه علوم پزشکی ایران فراهم و باعث شده که افراد با توان بالا و ایده پردازی مناسب برای خدمت به کشور و تولید محصولات ملی فعالیت داشته باشند.
دکتر پورنیک اظهار کرد: این جوانان خلاق ثابت کردند هر سامانه و دستگاهی که مد نظر  بوده را تولید کردند، آنها توانستند قابلیت ها و کیفیت های بین المللی را درون خود نهادینه سازند.
وی افزود:  توانمندی های این جوانان کارآفرین به حدی رسیده که تولیدات آنها حتی با نمونه های در سطح بالای دنیا رقابت می کنند.
رئیس مرکز رشد و نوآوری دانشگاه علوم پزشکی ایران با تاکید بر این نکته که تنها راه سرافرازی و سربلندی آینده کشور توجه به حوزه کارآفرینی و اعتماد به جوانان است، افزود: مدیران و مسئولان باید بیشتر به جوانان توجه و از تولیدات ملی حمایت کنند که این امر علاوه بر رشد در حوزه کارآفرینی، آینده بهتری را برای کشور رقم می‌زند.
قابل ذکر است که مرکز رشد و نوآوری دانشگاه علوم پزشکی ایران با حمایت از شرکت های فناور و دانش بنیان در راستای حرکت به سمت دانشگاه‌های نسل نو گام بر می دارد.
خبرنگار: ره نورد

دفعات مشاهده: 238 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر