بررسی پروژه های درمانی درحال احداث شهرری در حضور وزیربهداشت

| تاریخ ارسال: 1399/11/30 |
بررسی پروژه های درمانی درحال احداث شهرری در حضور وزیربهداشت
نشست بررسی پروژه های درحال احداث بیمارستان شهدای هفتم تیر و فیروزآبادی شهرری در حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این نشست که سه شنبه بیست و هشتم بهمن ۱۳۹۹ برگزار شد،  ارتقا ساختار اداری در حوزه بهداشت و درمان، هماهنگی به منظور تسریع در تکمیل و تجهیز بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی فیروزآبادی، کلینیک تخصصی و توسعه اورژانس ۵۰ تختخوابی شهدای هفتم تیر مورد بررسی قرار گرفت و دستورات لازم از سوی وزیر بهداشت صادر شد.
دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران، حسین توکلی کجانی؛ معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری، سید علی یزدی خواه؛ نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی، دکتر محمود رضا محقق دولت آبادی؛ معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی ایران و روسای بیمارستانهای شهدای هفتم تیر و فیروزآبادی شهرری در این نشست حضور داشتند.
دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در این باره گفت: موضوع جلسه در خصوص ساماندهی طرح‌های بیمارستانی و یا به عبارتی مجموعه خدمات درمانی دو بیمارستان فیروزآبادی و هفت تیر  بود که تصمیمات خیلی خوبی گرفته شد.
وی با بیان اینکه پروژه ساخت ساختمان جدید بیمارستان فیروزآبادی تقریباً به بالای ۹۵ درصد پیشرفت رسیده و بخش بستری آن کاملا آماده بهره‌برداری است، افزود: در این نشست مقرر شد، با کمک وزیر بهداشت و معاونت‌های مربوطه در وزارتخانه این کمک به دانشگاه علوم پزشکی ایران بشود که با تکمیل پروژه و تجهیز آن از طریق هیئت امنای ارزی و همکاران مرتبط ما در معاونت‌های دانشگاه انشاالله بتوانیم در اردیبهشت ماه سال آینده و هفته سلامت بیمارستان را به بهره‌برداری کامل برسانیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در ادامه اظهار کرد: کلینیک ویژه بیمارستان شهدای هفتم تیر نیز آماده بهره‌برداری است و در صورت خرید تجهیزات با کمک وزارت بهداشت، امیدواریم شاهد راه اندازی آن در اردیبهشت سال ۱۴۰۰ باشیم.
وی خاطر نشان کرد: در مورد ساختمان نیمه ساخته اورژانس و بخش های اتاق عمل بیمارستان هفتم تیر نیز مقرر شد که با کمک وزارت بهداشت، انشاالله بتوانیم هرچه سریعتر تا پایان دولت این ساختمان نیمه کاره را  در ۴ طبقه و حدود ۵ هزار متر مربع به بهره‌برداری برسانیم و ارائه خدمات درمانی به مردم با کیفیت مطلوبتری ارائه شود.

دفعات مشاهده: 267 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر