خانواده شهدای مدافع سلامت دانشگاه ایران زائر امام مهربانی‌ ها شدند

| تاریخ ارسال: 1399/11/30 |
خانواده شهدای مدافع سلامت دانشگاه ایران زائر امام مهربانی‌ ها شدند
همزمان با دهه فجر و چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اردوی فرهنگی، تفریحی و زیارتی به همت بسیج جامعه پزشکی دانشگاه از تاریخ بیستم الی بیست و سوم بهمن ۱۳۹۹ با حضور خانواده های شهدای مدافع سلامت و هسته ای در مشهد مقدس برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بسیج جامعه پزشکی دانشگاه، همزمان با دهه فجر و چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، به همت بسیج جامعه پزشکی، خانواده های شهدای مدافع سلامت و هسته ای دانشگاه علوم پزشکی ایران روز دوشنبه بیستم بهمن ۱۳۹۹ به مشهد مقدس، زیارت باب الحوائج امام رضا (ع) مشرف شدند.
 این تشرف معنوی به همت بسیج جامعه پزشکی دانشگاه با حضور رضا البرزی؛ جانشین فرمانده بسیج جامعه پزشکی دانشگاه و معاون ستاد شاهد و ایثارگر، لیلا سادات فرهادی؛ مدیر فرهنگی بسیج جامعه پزشکی دانشگاه، لیلا آبنیکی؛ مدیر خواهران بسیج جامعه پزشکی دانشگاه، زهرا زنده دل؛ کارشناس ستاد شاهد و ایثارگر و علی وصال آزاد؛ کارشناس سمعی بصری بسیج جامعه پزشکی دانشگاه برای قدردانی، تجلیل و تکریم از خانواده شهدای معزز جامعه سلامت دانشگاه و با هدف نکوداشت مقام شهدای مدافع سلامت دانشگاه انجام شد تا زیارت امام مهربانی ها تسلای خاطر داغداران باشد.
 امروز سراسر کشور مملو از فداکاری های کادر بهداشت و درمانی است که با جانشفانی و ایثارگری در خط مقدم سلامت، بی وقفه در حال مبارزه با ویروس منحوس کرونا هستند. امید است در آینده ای نزدیک شاهد برپایی جشن پایان کرونا و بازگشایی کامل حرم مطهر رضوی باشیم و زائران در بارگاه نورانی ثامن الحجج (ع) همچون گذشته از توفیق زیارت حضوری برخوردار شوند.
از دیگر برنامه های این سفر زیارتی، برگزاری کارگاه آرامش و سازگاری در تحکیم خانواده بود؛ سه شنبه بیست و یکم بهمن ۱۳۹۹ در دومین روز سفر، استاد حمید حبشی برای بهبود آسیب های روحی و جسمی خانواده ها بعد از شهادت این عزیزان سخنرانی کرد؛ این کارگاه در دو نوبت برای تمامی همکاران علاقه مند در سیمای بسیج دانشگاه به صورت مجازی پخش شد.
از دیگر برنامه این اردوی فرهنگی، تفریحی و زیارتی برگزاری جشن پیروزی انقلاب در ۲۲ بهمن بود که بازدید از موزه فرش، اجرای حامد سلطانی، کلیپ شهدای مدافع سلامت، روایتگری دلبریان، برنامه استند آپ کمدی رضا با وفا و تجلیل از خانواده شهدا از برنامه های این روز بود.
در انتهای این مراسم به منظور قدردانی از خانواده های شهدا هدایا و قابهای مزین به تصاویر شهدا به خانواده های شهید کامران بیات، شهید مصطفی قریشی، شهید دکتر منوچهر حاجی آقایی شهرستانی، شهید دکتر محمود پویانی راد، شهید دکتر ولی الله حسنی، شهید محمد رضایی کرماجانی و شهید هسته ای رضا قشقایی  تقدیم شد.
همچنین از زحمات عوامل اجرایی این اردو با اهدای قاب های مزین به شهدا و هدیه تقدیر و تشکر شد.
پنج شنبه بیست و سوم بهمن ۱۳۹۹ نیز مراسم تجلیل از خانواده های شهدای سلامت استان تهران در صحن غدیر مسجد گوهر شاد آستان قدس رضوی با حضور خانواده های شهدای دانشگاه علوم پزشکی ایران و شهید بهشتی به همت بسیج جامعه پزشکی تهران بزرگ برگزار شد.
در این برنامه با اجرای مداحی و سخنرانی در وصف این شهدا و اهدای هدایا توسط دکتر حجازی؛ مسئول نمایندگی سازمان بسیج جامعه پزشکی، دکتر رضا البرزی؛ معاون ستاد شاهد و ایثارگران دانشگاه ایران و  صادقی به نمایندگی از بسیج دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آیین تجلیل از خانواده های شهدای مدافع سلامت انجام شد.

دفعات مشاهده: 382 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر