یکصدمین عمل آندوسکوپی مغز در بیمارستان شهدای هفتم تیر

| تاریخ ارسال: 1399/11/30 |
یکصدمین عمل آندوسکوپی مغز در بیمارستان شهدای هفتم تیر
یکصدمین عمل آندوسکوپی مغز در بیمارستان شهدای هفتم تیر شهرری با موفقیت انجام شد.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهدای هفتم تیر، دکتر سیدعبدالهادی دانشی؛ سرپرست تیم جراحی مغز و اعصاب بیمارستان هفتم تیر گفت: یکصدمین عمل فوق تخصصی آندوسکوپی یک نمونه تومورمغزی تالاموس توسط کادر مجرب  مغز و اعصاب بیمارستان با موفقیت انجام و  برای بررسی دقیق تر جنس تومور به آزمایشگاه ارسال شد تا بعداز جواب پاتولوژی ادامه درمان انجام شود.
وی افزود: این نوع عمل ها در اکثر مراکزدرمانی هم انجام می شود، اما نکته مثبت و حائز اهمیت موضوع اینجاست که بیمارستان شهدای هفتم تیر توانسته این خدمت و تخصص را با کمترین هزینه به مراجعین جنوب شهر ارائه دهد.
این متخصص جراحی مغز و اعصاب خاطرنشان کرد: متاسفانه با توجه به اینکه بیمارستان شهدای هفتم تیر  مرکز تصادفات و ترومای جنوب شهر هم است، برداشت برخی مسئولان و مراجعین این است که فقط اعمال جراحی محدود شامل ضربات مغزی و ارتوپدی در این مرکز درمانی انجام می شود.
وی افزود: در این مرکز درمانی علاوه بر جراحی های عمومی و ارتوپدی، عمل های تخصصی اندوسکوپی ستون فقرات و عمل های پیچیده مغز و کف جمجمه و داخل بطنی انجام می شود.
دکتر دانشی در پایان گفت: جا دارد که از تلاشهای مسئولان بیمارستان، کمکهای ارائه شده از سوی وزارت بهداشت و هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی ایران و همچنین فرماندار شهرری و دیگر نهادهای ذیربط که برای تجهیز این بیمارستان و ارائه خدمات درمانی مطلوب به مردم  شده اند، تلاش کرده اند، تشکر و قدردانی می کنم.

دفعات مشاهده: 283 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر