نخستین کنگره دیجیتال مدیریت و درمان COVID-۱۹

| تاریخ ارسال: 1399/12/2 |
 نخستین کنگره دیجیتال مدیریت و درمان COVID-۱۹
نخستین کنگره دیجیتال مدیریت و درمان  COVID-۱۹

دانشگاه علوم پزشکی تهران و ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران برگزار می‌کنند.
کروناویروس جدید، که اغلب با نام COVID-۱۹ شناخته می‌شود، از دسامبر ۲۰۱۹ تا امروز جنبه‌های مختلف زندگی بشر را تحت تأثیر جدی قرار داده است. این پدیده تا به امروز تقریباً همه کشورهای جهان را تحت تأثیر زیان‌های مالی و جانی بسیاری قرار داده است.
این روزها جای خالی یک بستر تخصصی برای شناختن بیشتر چالش‌های مدیریت و درمانی این ویروس و همچنین ایجاد ارتباط با افراد فعال در این حوزه(به جهت انتقال تجربه)، به شدت حس میشد. برای همین، نخستین کنگره دیجیتال مدیریت و درمان کووید۱۹ شکل گرفته است.
این رویداد به صورت آنلاین و لایو خواهد بود و امکاناتی جهت Networking و ارتباط با سخنرانان و پنلیست‌ها نیز در هنگام کنگره تدارک دیده شده است.
همچنین ویدیوی رویداد نیز، پس از رویداد در اختیار تمامی شرکت‌کنندگان قرار خواهد گرفت.
همچنین در این رویداد سخنرانی همچون دکتر قاسم جان‌بابایی، معاون درمان وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، دکتر علیرضا زالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و فرمانده ستاد مدیریت کرونا در کلانشهر تهران، دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران، دکتر نادر توکلی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران و معاون ستاد مقابله با کرونا کلانشهر تهران حضور دارند.

برای اطلاعات بیشتر درباره این رویداد میتوانید بروشور این کنگره را دانلود کنید.

لینک ثبت نام:

سایت کنگره:
www.covid۱۹congress.tritapp.net

دفعات مشاهده: 130 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر