موفقیتی دیگر برای گروه علوم تشریحی دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1399/12/2 |
موفقیتی دیگر برای گروه علوم تشریحی دانشگاه علوم پزشکی ایران
 به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی : ثبت اختراع پچ آلوژنیک فریزدرای شده مشتق از غشای آمنیوتیک توسط تیم تحقیقاتی گروه علوم تشریحی دانشگاه علوم پزشکی ایران به سرپرستی دکتر رضا احدی و همکاری هومان پارسایی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تشریحی گروه و مهندس سیدجمال‌الدّین حسینی، دانش‌آموختۀ مهندسی بافت از دانشگاه امیرکبیر انجام پذیرفت.
این تیم تحقیقاتی با تلاش بی‌وقفه یکساله موفق به ثبت اختراع مزبور شده و با انجام تستهای مربوطه آمادگی تولید نیمه‌صنعتی و صنعتی این محصول را دارد.
پچ آلوژنیک لایه نازکی از غشای آمنیوتیک است که برای ترمیم زخم‌ها و سوختگی‌ها کاربرد دارد و برای این منظور آماده می‌شود.
ضمن آرزوی موفقیت روزافزون برای اعضای محترم این تیم تحقیقاتی، از علاقمندان به کسب اطلاعات تکمیلی در زمینه محصول ثبتِ اختراع شده دعوت می‌شود با دکتر احدی به شماره تماس ۸۶۷۰۴۶۱۲ در ارتباط باشند.

دفعات مشاهده: 373 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر