استقرار خودرو  ون نمونه گیری کووید ۱۹ درکارخانجات سطح شهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: 1399/12/3 |
استقرار خودرو  ون نمونه گیری کووید ۱۹ درکارخانجات سطح شهرستان رباط کریم
با مشارکت و همکاری  سپاه شهرستان رباط کریم و دراختیار گذاشتن خودرو ون، شناسایی و پیگیری  موارد مشکوک به کووید ۱۹ در کارخانجات شهرستان رباط کریم سرعت یافت.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم؛ شناسایی، پیگیری و رهگیری موارد مشکوک به کووید ۱۹ در کارخانجات شهرستان رباط کریم توسط تیم سیار طرح شهید سلیمانی تقویت شد.
 با دراختیار گذاشتن خوروی ون توسط سپاه شهرستان رباط کریم،  موارد مشکوک به کووید ۱۹ در کارخانجات شهرستان رباط کریم  ، توسط تیم اعزامی  طرح شهید سلیمانی ، د رکوتاه ترین زمان شناسایی و پیگیری می شوند.
گفتنی است درصورت گزارش مورد  مثبت در کارخانجات تحت پوشش شهرستان  شبکه بهداشت رباط کریم پس از هماهنگی لازم ، خودرو ون حامل تیم سیار نمونه گیر کووید ۱۹، به کارخانه  اعزام و با انجام رپید تست کووید ۱۹ (تست سریع تشخیص کرونا) از افرادی که در تماس  نزدیک با فرد مبتلا بوده اند، موارد مثبت  جهت پیگیری و درمان به مراکز ۱۶ ساعته ارجاع داده  می شوند.

دفعات مشاهده: 36 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر