دیدار اعضای جدید خیرین سلامت استان تهران با رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1399/12/3 |
دیدار اعضای جدید خیرین سلامت استان تهران با رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران
 دانشگاه علوم پزشکی ایران و زیر مجموعه بهداشتی و درمانی آن، به عنوان الگویی موفق در نظام آموزش عالی و خدمات سلامت؛ از ابتدا با مشارکت خیرین و بر اساس نیت واقفین بنا نهاده شده است و این همکاری همچنان ادامه دارد.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ روز شنبه دوم اسفند ماه، دکتر جلیل کوهپایه زاده، رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران، در دیدار اعضای جدید خیرین سلامت استان تهران، ضمن خیرمقدم به معرفی دانشگاه علوم پزشکی ایران پرداخت و با اشاره به نحوه شکل گیری و سبقه چهل و هفت ساله آن  تصریح کرد: بعد از انقلاب، این دانشگاه تحقیقا الگوی موفقی در نظام آموزش عالی بشمار می رود که همزمان در دو عرصه آموزش و خدمت رسانی در این سالها با اثرات مثبت و فراوانی همراه بوده است که حاصل تلاش و فعالیت همه همکاران از گذشته تا حال می باشد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه این دانشگاه هم اکنون با داشتن یک هزار و ۵۰  عضوء هیئت علمی و ۹ هزار  دانشجو، ۱۵ هزار کارمند و ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت تحت پوشش با ۱۸ بیمارستان و حدود ۳ هزار و ۵۰۰ تخت بیمارستانی؛ مشغول خدمت رسانی در بخش دولتی است تأکید کرد: تقریبا اکثر بیمارستانهای ما چه در زمینه مالکیت و چه در زمینه ساخت، بر پایه خیرین بوده که این شواهد، نشان دهنده استوار بودن این دانشگاه بر اساس خیرین و نیت واقفین آن است.
وی افزود: این امر مسئولیت ما را دو چندان می کند و همه تلاش ما با تمام توان این است تا هر چه بیشتر در مسیر آنچه که در ذهن و نیت واقفین بوده به سمت پیشرفت حرکت کنیم.
دکتر کوهپایه زاده در سخنان خود خاطر نشان ساخت: دانشگاهی که پایه های آن بر اساس خیرین است باید مدیریت آن هم خیر محور باشد بر همین اساس دفتر مجمع خیرین در دانشگاه را جهت هماهنگی هر چه بهتر راه اندازی و افتتاح کردیم و تلاش میکنیم یک ساختار مشخص برای حمایت خیرین و کسانی که با خیرین در ارتباط هستند ایجاد کنیم و از سوی دیگر خیرین هم بتوانند اولویتهای مهم را شناسایی و در آن زمینه به فعالیت لازم بپردازند.
 رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در خاتمه با اشاره به برخی اولویتها ، نیاز سنجی ها و اقدامات دانشگاه و خیرین گفت: با توجه به شرایط خاص کشور ما بیش از گذشته مشارکت خیرین محترم و عزیز را در مدیریت پروژه ها و تجهیزات مراکز خواستار هستیم و مشارکت خیرین عزیز را در زمینه های مختلفی از جمله آموزش، بهداشت، درمان و دانشجویی لازم می دانیم.
دکتر محمد حسن نامی؛ رئیس هیات مدیره مجمع خیرین سلامت استان تهران نیز در این نشست ضمن تشکر و ابراز خرسندی از نیاز سنجی دانشگاه براساس خط مشی تعیین شده از سوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و نحوه ورود مجمع خیرین سلامت استان تهران به بررسی نیازهای آموزشی، درمانی، عمرانی، خدماتی، استحکام سازی، تجهیزات و فن اوری و کارآفرینی خبر داد.
وی گفت: تا کنون مجمع خیرین سلامت استان تهران در امور عمرانی مناطق مختلف و تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران از جمله بیمارستان شهدای یافت آباد، بیمارستان حضرت فاطمه رباط کریم، درمانگاه علی وکیلی شعار ملارد و بخش نفرولوژی بیمارستان حضرت رسول (ص) با احداث و تکمیل پروژه های عمرانی مشارکت داشته است.
در بخش دیگری از این جلسه هر یک از اعضای مجمع خیرین استان تهران بعد از معارفه خود به بیان نظرات و پیشنهادات در زمینه های مختلف پرداختند و اولویتها و نیاز سنجی های انجام گرفته از سوی دانشگاه را مورد بررسی قرار دادند.
تهیه خبر: ابراهیم همتی

دفعات مشاهده: 282 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر