راه اندازی انجمن حمایت از بیماران و بیمارستان روانپزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1399/12/3 |
راه اندازی انجمن حمایت از بیماران و بیمارستان روانپزشکی ایران

مدیر عامل بیمارستان روانپزشکی ایران از افتتاح انجمن حمایت از بیماران در این مرکز خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر امیر عباس کشاورز اخلاقی؛ عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران و مدیر عامل بیمارستان روانپزشکی ایران با اعلام این خبر تصریح کرد: این انجمن با هدف کمک به بیماران نیازمند و ساماندهی جذب کمک های مالی و معنوی مردم تشکیل شده است.
دکتر کشاورز اخلاقی گفت: بر اساس قانون شکل گیری انجمن های حمایت از بیماران و با تلاش های همکاران، مجوز راه اندازی این انجمن را در بهمن ماه ۱۳۹۹ به منظور رفع مشکلات رفاهی مراجعین نیازمند و ارتقای کیفیت خدمات در بیمارستان روانپزشکی دریافت کردیم و در طی همین دو سه هفته شاهد کمک های ارزشمند خیرین بودیم.
وی با بیان این نکته که بیمارستان روانپزشکی ایران یکی از مراکز بزرگ ارائه خدمات در کشور محسوب می شود، افزود: در تمام دنیا بیمارستان‌های روانپزشکی جزو بیمارستان‌های حاکمیتی هستند و دولت ها به دلیل درامد زا نبودن خدمات ر‌شته روانپزشکی؛ برای سلامت روان افراد هزینه می کنند‌ از طرف دیگر بخش زیادی از بیماران نیازمند دریافت کمک های دارویی و مالی، خدمات مددکاری، روانشناختی، حمایت های شغلی و رفاهی می باشند لذا دریافت کمک های دولتی و مردمی در این بیمارستان‌ها ضروری است.
رئیس بیمارستان روانپزشکی ایران خاطر نشان کرد: تشکیل این مجموعه تنها بخاطر جذب مسائل مالی نیست بلکه انجمن حمایت از بیماران قابلیت جذب کمک های معنوی و ارائه سرویس های درمانی هم دارد. در طول سالیان گذشته افراد خیر بسیاری در این مرکز دانشگاهی سرمایه گذاری کردند، لذا این ایده شکل گرفت که به منظور حفظ انگیزه خیرین، این کمک ها با یک روال مشخص ساماندهی شود تا ما هم در این زمینه پاسخگویی شفاف دا‌شته باشیم.
دکتر کشاورز اخلاقی با تقدیر از حمایت های ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایران خاطر نشان کرد: بیمارستان روانپزشکی ایران جزو اولین مراکزی است که انجمن حمایت از بیماران را راه اندازی کرده است و امیدواریم این انجمن به عنوان الگو برای سایر مراکز و در مسیر رفع نیازهای بیماران معرفی شود.
بنا بر اعلام سازمان جهانی بهداشت، ۲۵ درصد مردم جامعه به نوعی دچار اختلال روانی هستند و امروز در دنیا به دلیل همه گیر شدن مشکلات روانشناختی تقاضا برای دریافت خدمات سلامت روان افزایش یافته است که از دلایل همه گیر شدن بیماری‌های روانی می‌توان به فضای جدید زندگی شهری، کمبود ارتباطات، از بین رفتن حمایت اجتماعی و زندگی ماشینی اشاره کرد.
خبرنگار: ره نورد

دفعات مشاهده: 145 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر