آخرین نشست هیات امنای در سال ۱۳۹۹ برگزار شد

| تاریخ ارسال: 1399/12/4 |
آخرین نشست هیات امنای در سال ۱۳۹۹ برگزار شد
آخرین نشست هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی ایران در سال ۱۳۹۹ به منظور ارائه گزارش حسابرسی سال گذشته و برنامه ریزی برای سال جدید برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار کرد: در آخرین نشست هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی ایران در سال ۱۳۹۹، گزارش فعالیت های یکساله اخیر و همچنین گزارش حسابرسی سال گذشته دانشگاه ارائه شد.
وی با بیان اینکه شفافیت مهم ترین ویژگی حسابرسی سال ۱۳۹۸ است، افزود:  مایه مباهات است برای دانشگاه علوم پزشکی ایران که همکاران بنده در حوزه مالی توانسته اند با رعایت قوانین و انضباط مالی اقدام کنند.
دکتر کوهپایه زاده گفت: در این نشست برنامه جامع علمی دانشگاه نیز ارائه شد و مورد توجه و تایید اعضای هیئت امنا قرار گرفت؛ امیدوار هستم، بتوانیم برنامه‌های عملیاتی متناظر با این برنامه جامع طی سالهای پیش رو با هدف ارتقا سطح سلامت کشورمان و همچنین منطقه اجرا کنیم.
وی با بیان اینکه علاوه بر این مصوباتی در دو قالب مصوبات اختصاصی و مشترک با وزارت بهداشت در نشست هیات امنا به تصویب رسید، افزود: اعضای هیات امنا با اهتمام و ریزبینی خاصی همه موارد را مورد توجه قرار دادند و انشالله این مصوبات بتوانند در ادامه راه برای حل مشکلات و اقدام های موثرتر در حوزه سلامت و آموزش منشاء اثر باشند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: فعالیت چندین شرکت دانش بنیان نیز مورد تأیید هیأت امنا قرار گرفت و همچنین تکلیف شد با کمک موسساتی که در مجموعه دانشگاه در حال فعالیت هستند از جمله سفره سلامت که کترینگ مرکزی دانشگاه را مدیریت می کند، با افزایش بهره وری و جلوگیری از هدر رفت منابع مالی برای بهبود وضعیت معیشتی و ارائه خدمات رفاهی کارکنان و اعضای هیات علمی برنامه ریزی و اقدام کنیم.
وی افزود: همچنین برای دانشجویان که معضلاتی را در ماه‌های اخیر به دلیل همه گیری کرونا  برای پرداخت شهریه داشتند و یا مدت زمان تحصیلی شان افزایش پیدا کرده بود، تمهیدات خوبی در هیئت امنا برای کم شدن مشکلات آنها در نظر گرفته شد.
تهیه خبر: حسین دزفولی

دفعات مشاهده: 280 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر