نماینده وزیر بهداشت در هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی ایران کرونا مانع پیشرفت در توسعه زیرساخت های دانشگاه ایران نشد

| تاریخ ارسال: 1399/12/4 |
کرونا مانع پیشرفت در توسعه زیرساخت های دانشگاه ایران نشد
نماینده وزیر بهداشت در هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی ایران
کرونا مانع پیشرفت در توسعه زیرساخت های دانشگاه ایران نشد
نماینده وزیر بهداشت و دبیر هیات های امنا، مجامع و شوراهای این وزارتخانه گفت: کرونا مانع پیشرفت دانشگاه علوم پزشکی ایران در توسعه زیرساخت ها نشده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر ابراهیم گلمکانی؛ نماینده وزیر بهداشت و دبیر هیات های امنا، مجامع و شوراها در حاشیه نشست هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: خوشبختانه با وجود شرایط خاصی که مجموعه سلامت کشور به دلیل کرونا در آن به سر می برد، دانشگاه علوم پزشکی ایران در حوزه‌های زیرساختی پیشرفت های خوبی را داشته است.
وی با بیان اینکه در حوزه فناوری‌های نوین و توسعه رشته‌های بین بخشی گزارش های قابل توجهی در نشست هیات امنا ارائه شد، افزود: در حوزه جذب کمکهای خیرین نیز در دانشگاه فعالیتهای خوبی انجام شده است.
دکتر گلمکانی با اشاره به گزارش حسابرسی ارائه شده در این نشست، گفت: این گزارش نشان می داد که کسورات دانشگاه، روند کاهشی دارد که اگر همین وضعیت ادامه پیدا بکند، شرایط مطلوب تر خواهد شد.
وی همچنین افزود: اعضای هیأت امنا پیشنهادهای مشترک و اختصاصی را بررسی کردند و برخی از آنها نیز مصوب شد تا در ادامه مسیر به دانشگاه کمک کنند.
دکتر گلمکانی در پایان خاطرنشان کرد: انشالله بتوانیم با روندی که اعضای هیئت امنا ترسیم و کمک می کنند و همچنین حمایت های وزارت بهداشت، ارائه خدمت به مردم در منطقه غرب استان تهران با کیفیت مطلوبتر انجام شود.
تهیه خبر: حسین دزفولی

دفعات مشاهده: 156 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر