دکتر علی اکبر صالحی: دانشگاه ایران در جذب دانشجوی خارجی موفق است

دانشگاه ایران در جذب دانشجوی خارجی موفق است
دکتر علی اکبر صالحی:
دانشگاه ایران در جذب دانشجوی خارجی موفق است
دکتر علی اکبر صالحی؛ رییس سازمان انرژی اتمی کشور عملکرد دانشگاه علوم پزشکی ایران در حوزه روابط بین الملل و جذب دانشجوی خارجی موفق ارزیابی کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر علی اکبر صالحی؛ رییس سازمان انرژی اتمی کشور در حاشیه نشست  هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران در حوزه روابط بین الملل و جذب دانشجویان خارحی بسیار موفق عمل کرده است.
این عضو هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: جذب دانشجوی خارجی  علاوه بر اینکه منبع کسب درآمد برای دانشگاه است، آثار مثبت و خوبی را در حوزه روابط بین الملل برای جمهوری اسلامی ایران در پی خواهد داشت.
دکتر صالحی خاطر نشان کرد: این دانشحویان بعد از فارغ التحصیلی به کشورهای خود بر می گردند و  سفیران فرهنگی خوبی برای جمهوری اسلامی ایران به ویژه در کشورهای همسایه هستند.
وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی ایران الحمدالله از یک مدیریت بسیار چابک، هوشمند و فعال برخوردار است و چشم انداز خوبی را برای آینده دانشگاه ترسیم کرده اند.
وی با اشاره به برگزاری جلسه هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی ایران، افزود: دکتر کوهپایه زاده پروژه های متعددی را  برای سال ۱۴۰۰ در این نشست ارائه کردند و با توجه به پیشینه کاری ایشان مطمئن هستم این برنامه ها به خوبی محقق خواهند شد.
رییس سازمان انرژی اتمی در پایان با اشاره به همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران با موسسه واکسن و سرم سازی رازی گفت: انشالله در سال آینده شاهد واکسنی قابل قبول برای مهار ویروس کرونا در کشور خواهیم بود.
وی افزود: واکسن های تولید داخل کارآمدی و کارایی خودشان را تا به امروز اثبات کرده اند و امیدوارم در آزمایش های بعدی هم این کارآمدی ثابت شود و همانطور که وعده دادند در پاییز سال آینده مردم شریف ایران از آن بهره مند بشوند.
 تهیه خبر: حسین دزفولی

دفعات مشاهده: 243 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر