کارنامه موفق دانشگاه ایران از نگاه استاندار تهران

| تاریخ ارسال: 1399/12/4 |
کارنامه موفق دانشگاه ایران از نگاه استاندار تهران
استاندار تهران عملکرد دانشگاه علوم پزشکی ایران را موفق و منطبق بر برنامه ریزی ها و سیاستگذاری را توصیف کرد.
دکتر انوشیروان محسنی بندپی؛ استاندار تهران در حاشیه نشست هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار کرد: در این نشست رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه های آموزشی، پژوهشی، بهداشتی و درمانی ارائه کرد که نشان دهنده آن بود که دانشگاه بر اساس برنامه ریزی‌ها و سیاست‌گذاری‌ها در ابعاد مختلف پیشرفت های بسیار مطلوبی داشته است.
وی افزود: گزارش فعالیتهای انجام شده برای دستیابی به اهداف دانشگاه نسل سوم، تربیت و آموزش دانشجویان دانشگاه‌های خارجی و ارتقا در رتبه بندی های بین المللی در این گزارش، نشان دهنده آن است که دانشگاه علوم پزشکی ایران در سال های اخیر موفق عمل کرده است.
دکتر محسنی بندپی با بیان اینکه در حال حاضر همه گیری کووید ۱۹ یکی از مهمترین مسائل روز دنیا و کشور ما هم است، خاطرنشان کرد: با توجه به پیچیدگی هایی که استان تهران و به ویژه جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران در غرب این استان وجود دارد، الحمدالله شرایطی فراهم شده که در مدیریت بحران کرونا توفیقات خوبی تا به امروز حاصل شود و در این مدت ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در دانشگاه علوم پزشکی ایران به خوبی انجام شده است.
وی با اشاره به راه اندازی بیمارستان شهید سلیمانی شهر قدس در دهه فجر امسال، افزود: بیمارستان های ملارد،امام خمینی شهریار و ساختمان جدید بیمارستان فیروزآبادی شهر ری از مراکز درمانی  هستند که سال ۱۴۰۰ شاهد افتتاح و بهره‌برداری آنها خواهیم بود.
استاندار تهران همچنین گفت: همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران با موسسه واکسن و سرم سازی رازی نیز برای انجام آزمایش های بالینی واکسن کووپارس بسیار ارزشمند است، انشاالله به زودی این واکسن بر اساس شاخص های سازمان جهانی بهداشت به تولید انبوه برسد و مردم از آن بهره مند شوند.
تهیه خبر: حسین دزفولی

دفعات مشاهده: 233 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر