نوسازی بخش های NICU و بعد زایمان بیمارستان اکبر آبادی به همت خیرین سلامت

| تاریخ ارسال: 1399/12/5 |
نوسازی بخش های NICU و بعد زایمان بیمارستان اکبر آبادی به همت خیرین سلامت
بخش های NICU و بعد زایمان بیمارستان شهید اکبر آبادی به  همت خیرین حوزه سلامت به بهره برداری رسید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم بهره برداری از بخش های نوسازی شده بیمارستان مادر و کودک شهید اکبر آبادی با حضور رئیس دانشگاه، مدیران و جمعی از خیرین، یکشنبه چهارم اسفند ۱۳۹۹ برگزار شد.
دکتر آرش بردبار‌‌؛ مدیر عامل بیمارستان شهید اکبر آبادی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه عنوان کرد: با کمک خیرین و به منظور ارتقا کیفیت سرویس دهی به بیماران، دو بخش NICU  با تعداد ۶۰ تخت و بخش پست پارتوم (بعد زایمان) با ۴۶ تخت طی چند ماه گذشته نوسازی شدند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بیمارستان اکبر آبادی به عنوان مرکز NICU کرونا معرفی شده است، نیازمند کمک های خیرین برای بازسازی بخش های مختلف و خرید تجهیزات جدید هستیم.
دکتر بردبار تصریح کرد: با توجه به قرار گرفتن بیمارستان در منطقه محروم و شرایط سخت دوران مقابله با بیماری کووید-۱۹، انتظار می رود مردم و به ویژه خیرین در کنار کادر درمان حضور داشته باشند تا بتوانیم خدمات شایسته ای را به بیماران ارائه دهیم.
در پایان مراسم از برادران خیر ترکمان که در نوسازی بخش های ذکر شده بیمارستان اکبر آبادی مشارکت داشتند، تقدیر شد.
خبرنگار : ره نورد

دفعات مشاهده: 239 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر