تقدیر از خیرین نیکوکار مرکز شهید اکبر آبادی

| تاریخ ارسال: 1399/12/5 |
تقدیر از خیرین نیکوکار مرکز شهید اکبر آبادی
مراسم تجلیل وتکریم برادران ترکمان ازخیرین نیکوکار در مرکز آموزشی و درمانی حمایت مادران شهید اکبر آبادی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز اکبر آبادی، مراسم تقدیر از بنیاد فرهنگی و خیریه محمد نقی ترکمان یکی از خیرین بیمارستان حمایت مادران شهید اکبر آبادی که بازسازی و تجهیز کامل بخش نوزادان (آرزو) و (امید) و بخش مراقبت های بعد از زایمان این بیمارستان را در تابستان و پاییز ۱۳۹۹به طور کامل متقبل شده بود با حضور دکتر امیری؛ مشاور و سرپرست دفتر رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ،دکتر سید احمد احمدی؛ مدیر روابط عمومی دانشگاه، حجت الاسلام محمود دعایی؛ مدیر مسئول روزنامه اطلاعات، دکتر ناهید کرمی؛ عضو شورای اسلامی شهر تهران به همراه هیئت همراه، مدیرعامل و مدیر اجرایی و پرستاری دوشنبه چهارم اسفند ۱۳۹۹ برگزار شد.
در این مراسم دکتر بردبار؛ مدیر عامل بیمارستان شهید اکبرآبادی ضمن تشکر از حضور برادران ترکمان و اشاره به نقش و جایگاه انسانهای فرهیخته و خیر در ارتقای کیفیت خدمات بیمارستان به بیماران گفت: با حضور ارزشمند خیرین در کنار مسئولان بیمارستان، بیماران نیز احساس بهتری خواهند داشت و خدمات مطلوب تری به بیماران ارائه می شود.
وی خاطرنشان کرد: این بیمارستان برای توسعه نیاز به تداوم کمک خیرین دارد و امیدواریم با مشارکت بیشتر شاهد توسعه بیشتر این مرکز باشیم.
سپس دکتر امیری؛ مشاور و سرپرست دفتر رئیس دانشگاه   به نیابت از دکتر کوهپایه زاده از همکاری و زحمات خیرینی که در بازسازی و تجهیز این بیمارستان همکاری داشتند، قدردانی کرد و متذکر شد: همکاری و زحمات خیرینی که از ابتدای تاسیس دانشگاه تا به امروز باعث افتخار است و ما از این نعمت بسیار خشنودیم.
در ادامه دکتر ناهید خداکرمی؛ عضو شورای شهر تهران ضمن تشکر از حضور خیرین اظهار داشت: خیرینی که سرمایه شان را در راه نوزادانی که سرمایه کشور به حساب می آیند، خرج می کنند قابل تحسین هستند
وی افزود: مشارکت سه گانه بیمارستان، شورای شهر و خیرین توانسته است یک کار ارزشمند در این مرکز که در ابتدا به عنوان یک بنگاه خیریه تاسیس شده است، خلق شود.
در ادامه حسن مهرجو؛ مدیر عامل مرکز مهندس  از همکاری و زحمات بنیاد فرهنگی – خیریه محمد نقی ترکمان در بازسازی و تجهیز کامل قدردانی کرد و گفت: با قدمت بیش از ۶۰ سال این مرکز امیدواریم که با همراهی خیرین عزیز بتوانیم هرچه پرتوان تر در این راه قدم برداریم و شاهد موفقیت روز افزون  این مرکزباشیم.
در انتها با اهدای لوح از خیرین این بنیاد فرهنگی که نقش به سزایی در بازسازی این مرکز داشتند، تقدیر و تشکر شد.
تهیه خبر: خانم علی علی

دفعات مشاهده: 176 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر