برگزاری نشست پایش تفاهم نامه های دانشگاه ایران با سایر سازمان ها

| تاریخ ارسال: 1399/12/4 |
برگزاری نشست پایش تفاهم نامه های دانشگاه ایران با سایر سازمان ها
نشست پایش تفاهم نامه همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران با سایر دستگاه های اجرایی و علمی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران، در حاشیه جلسه رصد تفاهم نامه های این دانشگاه که روز یکشنبه سوم بهمن ماه، در ستاد مرکزی دانشگاه برگزارشد، با اشاره به عقد بیش از بیست تفاهم‌ نامه همکاری با دانشگاه ها، سازمان ها، شرکت های خصوصی، دولتی و نیمه دولتی در بخش‌های مختلف تصریح کرد: بعنوان یک رسالت دانشگاهی، تمام تلاش و سعی خود را بر این نکته متمرکز کرده ایم تا در همکاری‌های بین بخشی بر روی موضوعات آموزشی، پژوهشی و خدماتی از جمله آموزش، بهداشت، درمان، غذا و دارو و بخش‌های فناورانه با این مجموعه‌ها و شرکت ها، مناطق آزاد و دیگر دانشگاه‌ها ارتباطات عالی و موثری داشته باشیم.
دکتر کوهپایه زاده افزود: در جلسه امروز یک رصد نهایی بر روی این تفاهم نامه ها داشتیم و بعضی از تفاهم نامه‌ها را متوقف کردیم و برخی از آنها را هم که با قدرت و شدت در حال انجام و پیشرفت هستند با برنامه مشخص ادامه خواهیم داد و البته در انجام بعضی از این برنامه‌ها باید تغییر رویه بدهیم تا بتوانیم کارها را بهتر از قبل پیش ببریم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در پایان گفت: در نظر داریم همکارانی که مسئول هر کدام از این تفاهمنامه هستند با همکاری طرف مقابل، برنامه عملیاتی را  برای سال ۱۴۰۰ ظرف یکماه آینده تنظیم کنند، تا برنامه ما برای سال ۱۴۰۰ مشخص باشد و امیدوار هستیم که بتوانیم در همکاری‌های بین بخشی، در مسیر حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم، گام های بهتری را در سال ۱۴۰۰ برداریم.
تهیه خبر: ابراهیم همتی

دفعات مشاهده: 36 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر