در راستای ارائه خدمات با کیفیت به بیماران انجام شد افتتاح پروژه های عمرانی بیمارستان حضرت علی اصغر

| تاریخ ارسال: 1399/12/5 |
افتتاح پروژه های عمرانی بیمارستان حضرت علی اصغر
در راستای ارائه خدمات با کیفیت به بیماران انجام شد
افتتاح پروژه های عمرانی بیمارستان حضرت علی اصغر
همزمان با گرامی داشت اعیاد رجبیه، چندین پروژه عمرانی در بیمارستان کودکان حضرت علی اصغر(ع) با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران به بهره برداری رسید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در مراسم افتتاح پروژه های عمرانی بیمارستان حضرت علی اصغر (ع)روز دوشنبه چهارم اسفند ۱۳۹۹ عنوان کرد: این بیمارستان هم در زمینه آموزش و هم ارائه خدمات درمانی در کشور مطرح است و بخش های آن به همت خیرین سلامت توسعه یافته است.
ایشان ضمن تقدیر از همکاری مجمع خیرین ابراز داشت: امیدوارم با تکمیل و بهره برداری از بخش های جدید، پاسخگوی نیاز مردم باشد.
در ادامه بخش های اتاق تمیز، داروخانه و رستوران و پارکینگ بیمارستان حضرت علی اصغر با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران به بهره برداری رسید. همچنین مراسم کلنگ زنی بخش جدید NICU، کتابخانه بیمارستان و سالن کنفرانس برگزار شد.
دکتر فرهاد ابوالحسن چوبدار؛ مدیر عامل بیمارستان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه بیان کرد: به میمنت ماه مبارک رجب و در سالروز میلاد حضرت علی اصغر (ع) شاهد افتتاح چندین پروژه هستیم که شامل  اتاق تمیز، نوسازی و تجهیز داروخانه، رستوران بیمارستان، پارکینگ و بخش پدافند غیر عامل برای تخلیه سریع بیماران در زمان بحران است.
وی اعلام کرد: به همت خیرین، بخش چهار تخته مراقبت‌های ویژه نوزادان ساخته می شود و در آینده نزدیک به بهره برداری می رسد. همچنین کتابخانه و سالن کنفرانس برای تربیت دانشمندان آینده کشور در این مرکز احداث می شود.
دکتر چوبدار ضمن تشکر از زحمات همکاران بیمارستان در دوران کرونا اظهار کرد: ما مدیون مردم هستیم و با افتخار خدمات درمانی و رفاهی را در مسیر رضایت ایشان ارائه می کنیم.
بنابراین گزارش و طبق بیان دکتر پرستو میرزا بیگی‌؛ عضو هیئت علمی بیمارستان حضرت علی اصغر (ع)
اتاق تمیز بیمارستان در مساحت تقریبی ۷۰ متر و با هدف تهیه محلول های تزریق وریدی‌ (TPN و IV admixture) و با در نظر گرفتن اولویت بخش های ویژه بیمارستان ایجاد شده است. در این مجموعه  داروساز بالینی، داروساز و تکنسین های دارویی همکاری دارند.
باید توجه داشت این بخش به دلیل  اینکه سطح کنترل شده ای از آلودگی را داراست از بخش های مهم بیمارستان محسوب می شود و به دلیل انجام کنترل های لازم نقش مهمی در کاهش عفونت و بروز خطا خواهد داشت.
در بخشی دیگر از این برنامه رئیس دانشگاه و هیئت همراه از واحد NICU  بیمارستان بازدید و به نوزادان نامگذاری شده به نام علی اصغر هدایایی تقدیم کردند.
خبرنگار: ره نورد

دفعات مشاهده: 256 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر