جلسه گزارش پروژه های اتاق فکر دانشگاه برگزار شد

| تاریخ ارسال: 1399/12/4 |
جلسه گزارش پروژه های اتاق فکر دانشگاه برگزار شد
در جلسه ای با حضورمعاون آموزشی وزارت بهداشت، رییس و معاونین و مسولان اتاق فکر دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ پروژه های انجام شده، اولویت ها و برنامه های در دست اقدام اتاق فکر دانشگاه طرح و بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ در ابتدای این جلسه که سوم اسفند ماه و با حضورافتخاری دکتر فرین کمانگر از اساتید ممتاز دانشگاه مورگان که به صورت وبیناری در جلسه بود، برگزار شد؛ دکتر طیبه نجفی مقدم دبیر اتاق فکر دانشگاه به تشریح فعالیت ها و برنامه های انجام شده و در دست اقدام اتاق فکر دانشگاه پرداخت و در این راستا داشبورد مدیریتی را یکی پروژه های مهم  اتاق فکر دانست که با همکاری تیم آمار و فناوری اطلاعات، مدیریت اطلاعات سلامت و معاونت های دانشگاه انجام شده است.
دبیر اتاق فکر دانشگاه افزود: با الگو طراحی شده برای  این  داشبورد، امکان بهربرداری از آن برای همه فعالیتهای مدیریتی دانشگاه وجود دارد و به نوعی داشبورد مدیریتی دانشگاه جهت رصد برنامه ها است که با دریافت اطلاعات از سامانه ها دانشگاه از بسیاری دوباره کاری ها جلوگیری می کند.
دکتر نجفی درباره سایر پروژه های اتاق فکر دانشگاه نیز گفت: دو پروژه دیگر اتاق فکر شامل شناسایی فرآیندهای بوروکراتیک، آسیب ها و راهکارهای کاهش آن و پروژه  مدیریت جلسات  نیز  انجام شده است و به زودی بهره برداری از آن ها در مجموعه ها ی  دانشگاه آغاز می شود.
سپس دکتراحسان بیطرف و دکتر مانی بیگی از مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه توضیحاتی درخصوص  داشبورد عملیاتی و مشخصات آن  ارایه کردند
در ادامه دکتر کمانگر از محققان ایرانی دانشگاه مورگان آمریکا، با تقدیر از فعالیت ها اتاق فکر دانشگاه علوم پزشکی ایران، فعالیت های  دانشگاه را در این راستا پیشرو دانست.
پس از آن دکتر علی اکبر حق دوست معاون آموزشی وزارت بهداشت و رییس اتاق فکر دانشگاه، با اشاره به بازخورد مثبت از اقدامات صورت گرفته در اتاق فکر دانشگاه علوم پزشکی ایران در برخی دانشگاه های کشور، ابراز امیدواری کرد با بهره برداری از داشبورد مدیریتی دانشگاه، به زودی شاهد ارتقاء و قابلیت سفارشی سازی این داشبورد برای مدیریت های مختلف دانشگاه باشیم.
در خاتمه دکترجلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران با ابراز رضایت از پروژه های انجام شده، خواستار بهره برداری از خروجی اقدامات اتاق فکر، در واحد های تابعه دانشگاه شد.

دفعات مشاهده: 415 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر