برای دومین بار، دراردیبهشت سال 1400؛ دانشگاه علوم پزشکی ایران میزبان مجمع ملی سلامت کشور

| تاریخ ارسال: 1399/12/18 |
دانشگاه علوم پزشکی ایران میزبان مجمع ملی سلامت کشور
برای دومین بار، دراردیبهشت سال ۱۴۰۰؛
دانشگاه علوم پزشکی ایران میزبان مجمع ملی سلامت کشور
با تفاهم صورت گرفته با دبیرخانه شورای عالی سلامت کشور، مجمع ملی سلامت ایران به ریاست رئیس‌جمهور و با حضور همه مقامات مرتبط با سلامت در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ یکشنبه ۱۷ اسفند، در راستای برگزاری جلسات دوره‌ای دبیرخانه ی شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور با دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور؛ جلسه ای با حضور دکترعلی دل پیشه، دبیر این شورا و دکتر جلیل کوهپایه زاده، رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد و امکانات، نیروی انسانی، فضای فیزیکی و برنامه‌های دانشگاه علوم پزشکی ایران در رابطه با سلامت و امنیت غذایی، فعالیت‌های مشترک با اتاق فکر و نیز مجمع خیرین سلامت بررسی و رئیس دبیرخانه ی شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه، گزارشی از عملکرد دانشگاه در سال ۱۳۹۹ ارائه کرد.
در این جلسه مقرر شد مجمع ملی سلامت جمهوری اسلامی ایران در سطح کلان کشور، با ریاست حجت الاسلام والمسلمین روحانی رئیس جمهوری ، به صورت وبیناری و در اردیبهشت سال آینده به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شود. پیش از این در سال ۱۳۹۷ نیز دانشگاه ایران میزبان این رویداد ملی بود.
 همچنین تفاهم شد کمیته ی صیانت از حقوق مردم در سلامت که با همکاری قوه قضاییه تشکیل می شود در دانشگاه فعال شود و این کمیته در استان تهران با همکاری سه دانشگاه علوم پزشکی استان، جلساتی را با استفاده از ظرفیت قوه قضاییه، برای پیشبرد اهداف سلامت برگزار کنند.
 برپایی اندیشگاه سلامت در دانشگاه علوم پزشکی ایران دیگر موضوع مطرح شده در این جلسه بود که مقرر شد، پیش از پایان سال جاری، این اندیشگاه با شرکت صاحبنظران و نمایندگان اتاق فکر ۴۷ واحد اجرایی داخل دانشگاه تشکیل شود و پیش از پایان سال، با حضور نمایندگانی از دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور، اولین جلسه این اندیشگاه ابتدا در سطح دانشگاه علوم پزشکی ایران و سپس با هماهنگی سه رئیس دانشگاه استان تهران به صورت مشترک برگزار شود و چالش های سلامت استان تهران مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
در این جلسه دکتر کوهپایه زاده ابراز امیدواری کرد: دانشگاه ایران بتواند با استفاده از تجربیات دکتر دل پیشه در سایر دانشگاه‌ها، برای ارتقا تشکیلات دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه، برنامه ریزی و اقدام نماید.
دکتر دل پیشه نیز علاقمندی دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت را برای مشارکت در توسعه تجربیات موفق دانشگاه علوم پزشکی ایران در مدیریت کوید ۱۹ و نیز اجرای طرح نظام ارجاع پیشنهادی معاونت بهداشتی این دانشگاه برای استان های تهران و البرز را اعلام کرد.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از محصولات کشاورزی و دامی مورد نیاز استان تهران و کشور در محدوده جغرافیایی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران تولید می شود، عملکرد معاونت بهداشتی و معاونت غذا و داروی دانشگاه را خوب و شایسته تقدیر دانست و یکی از اهداف این دیدار را قدردانی از همه مسئولان و کارشناسان بهداشتی و تغذیه ای شاغل در دانشگاه عنوان کرد.
گفتنی است، شورای عالی سلامت و امنیت غذایی متشکل از اعضای همه دستگاه های مرتبط با سلامت است که شش وزیر در آن حضور دارند و ریاست آن با رییس جمهور و دبیر آن وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.
خبر: مجید نظامی
عکس: مجید گرامی

دفعات مشاهده: 294 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر