برگزاری سمپوزیوم نوروانکولوژی با تمرکز بر تومور های قاعده جمجمه

| تاریخ ارسال: 1399/12/18 |
برگزاری سمپوزیوم نوروانکولوژی با تمرکز بر تومور های قاعده جمجمه
سمپوزیوم نوروانکولوژی با تمرکز بر تومور های قاعده جمجمه در راستای سلسله برنامه های مشترک گروه جراحی مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی ایران و اتاق همکاری های علمی ایران ایتالیا برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بین الملل، در این سمپوزیوم که پنج شنبه چهاردهم اسفند ۱۳۹۹ در مجتمع بیمارستانی حضرت رسول (ص) برگزار شد،  اساتید بزرگ جراحی مغز و اعصاب از دانشگاه های علوم پزشکی ایران، تهران و شهید بهشتی و اساتید رشته های گوش و حلق وبینی، رادیوانکولوژی، رادیولوژِی و پاتولوژی به عنوان پنل مشورتی حضور داشتند.
همچنین پروفسور قدیرپور از کشور ایتالیا و بیش از ۱۰۰ تن از متخصصین رشته های مربوطه از شهر های مختلف کشور به صورت آنلاین در این سمپوزیوم شرکت کردند.
بنا بر این گزارش شرح حال بیماران پیچیده با تومور قاعده جمجمه در این جلسه مطرح و اساتید حاضر در مورد آنها بحث و تبادل نظر کردند.

دفعات مشاهده: 568 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر