رئیس دانشکده پزشکی اظهار داشت:  رشته طب کار از مواردی است که در آینده، بسیار مورد نیاز کشورمان خواهد بود

| تاریخ ارسال: 1399/12/19 |
 رشته طب کار از مواردی است که در آینده، بسیار مورد نیاز کشورمان خواهد بود
رئیس دانشکده پزشکی اظهار داشت:
 رشته طب کار از مواردی است که در آینده، بسیار مورد نیاز کشورمان خواهد بود

دکتر آقاخانی؛ رئیس دانشکده پزشکی به همراه دکتر عشرتی؛ معاون بهداشت دانشگاه، دکتر علایی؛ رئیس مرکز بهداشت غرب و دکتر لبافی نژاد؛ مدیر گروه آموزشی طب کار، از مرکز خدمات جامع سلامت شهرک آزادی بازدید کردند.
به نقل از روابط عمومی دانشکده پزشکی؛ رئیس دانشکده پزشکی از واحد ها و بخش های این مجموعه دیدن نمود و از نزدیک در جریان مسائل و خدمات این مجموعه قرار گرفت.
دکتر عشرتی، معاون بهداشتی دانشگاه نیز با اشاره به قابلیت های این مرکز در راستای اهداف آموزشی دانشگاه افزود معاونت بهداشتی آمادگی کامل در خصوص واگذاری قسمتهایی از این مجموعه را به گروه آموزشی طب کار دانشگاه دارد.
وی با تاکید بر آموزش دانشجویان بهداشت حرفه ای و توان بخشی افزود: حضور اعضای هیئت علمی دانشکده های بهداشت و توان بخشی در کنار دانشجویان این دانشکده ها در این مرکز می تواند در حوزه آموزش بسیار کمک کننده باشد.
ریاست دانشکده پزشکی تاکید کرد در روند تصمیمات نهایی چه در قالب همکاری و یا واگذاری، ابتدا باید اولویت در خدمت رسانی به مردم باشد و همچنین بحث آموزش مورد توجه قرار گیرد. البته باید توجه داشت که درآمدزایی نیز از اهداف دانشگاه می باشد و باید در پیشبرد این اهداف نیز اقدامات لازم صورت گیرد.
دکتر لبافی نژاد، مدیر گروه و رییس درمانگاه طب کار نیز با اشاره به اینکه در مرکز خدمات جامع سلامت شهرک آزادی، کلیه خدمات و معاینات طب کار و همچنین آزمایشات مرتبط از جمله شنوایی سنجی، نوار قلب، اسپیرومتری و پاراکلینیک انجام می شود. وی افزود در این مرکز معاینات بدو استخدام و دوره ای، هم به صورت حضوری و هم به صورت سیاری و در محل کارخانه انجام می شود. همچنین امور مرتبط با صدور مجوز بازگشت به کار بیماران مبتلا به بیماری کوید ۱۹ بر اساس پروتکل ها و دستورالعمل های وزارت متبوع در حال انجام است. در این مرکز روزانه بالغ بر ۳۰ نفر مورد پذیرش واحد طب کار قرار می گیرند و بررسی های لازم در خصوص ایشان انجام می شود .
رئیس دانشکده پزشکی در پایان تصریح کرد باید نگاه به طب کار در دانشگاه تغییر کند، زیرا با توجه به صنعتی بودن حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران به نسبت سایر دانشگاهها، این رشته از مواردی است که در آینده، بسیار مورد نیاز کشورمان خواهد بود و امیدوارم که بتوانیم وضعیت بهتری را در این گروه شاهد باشیم.

دفعات مشاهده: 475 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر