همایش ملی پنجاه و نهمین سال جایزه بنیاد البرز برگزار می شود

| تاریخ ارسال: 1399/12/19 |
همایش ملی پنجاه و نهمین سال جایزه بنیاد البرز برگزار می شود
همایش ملی پنجاه و نهمین سال جایزه بنیاد البرز (بخش نخبگان) با هدف تقدیر از دانشمندان، مخترعان، دانشجویان و طلاب برتر سراسر کشور، طی مراسمی در خرداد ماه سال ۱۴۰۰ با حضور مسئولین و شخصیت‌های علمی و فرهنگی در تهران برگزار می گردد.
 به گزارش مفدا ایران؛ دانشجویان شاغل به تحصیل متقاضی با داشتن شرط معدل ۱۷ به بالا و حداکثر سن برای دانشجویان مقطع کارشناسی ۲۵ سال، ارشد و دکتری حرفه‌ای ۳۰ سال و دکتری تخصصی ۳۵ سال، ضمن مطالعه دستورالعمل انتخاب و معرفی دانشجویان برتر جهت دریافت جایزه بنیاد البرز، در صورت احراز شرایط عمومی پس از تکمیل فرم ثبت نام جهت تایید مدارک و مستندات به دانشکده مربوطه، مراجعه نمایند.
گفتنی است؛ مستندات دانشجویان برترِ مرحله دانشگاهی مجدداً در مرحله کشوری مورد ارزیابی و داوری قرار می‌گیرد و در نهایت کمیته علمی جایزه بنیاد البرز، اسامی برگزیدگان نهایی را جهت تقدیر در مراسم مزبور اعلام می نماید.
مهلت زمان ثبت نام و ارسال مدارک تا تاریخ  ۱۳۹۹/۱۲/۲۵ در نظر گرفته شده است.
محل تحویل مدارک و مستندات (پس از تایید دانشکده مربوطه): مدیریت فرهنگی و فوق برنامه واقع در طبقه سوم ساختمان معاونت دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه ایران – تلفن تماس ۸۸۶۱۰۱۲۶
نشانی الکترونیکی: vcs.farhangiiums.a.ir
جهت دریافت دستورالعمل اینجا کلیک کنید.
جهت دریافت فرم ثبت نام اینجا کلیک کنید.

دفعات مشاهده: 244 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر