پیام معاون محترم درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت روز جهانی رژیم درمانگر رژیم درمانان متعهد به بهبود سلامت عموم مردم و بیماران هستند

| تاریخ ارسال: 1399/12/19 |
رژیم درمانان متعهد به بهبود سلامت عموم مردم و بیماران هستند
پیام معاون محترم درمان دانشگاه  علوم پزشکی ایران به مناسبت روز جهانی رژیم درمانگر
رژیم درمانان متعهد به بهبود سلامت عموم مردم و بیماران هستند

دکتر نادر توکلی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران در پیامی ۲۰ اسفند ماه روز رژیم درمانگر را به تمامی فعالان تغذیه در حوزه تغذیه و رژیم درمانی تبریک گفت.
        متن پیام بشرح زیر است:
هوالشافی
در آستانه فرا رسیدن روز جهانی  “رژیم درمانگر،  Nutritionist&#۳۹;s Day” در دومین چهارشنبه ماه مارس مصادف با ۲۰ اسفند ماه سال ۱۳۹۹ با توجه به نقش ضروری دانش آموختگان تغذیه به عنوان رژیم درمانگر در کمک رسانی به مردم برای رسیدن به زندگی سالم تاکید می نماید که رژیم درمانان متعهد به بهبود سلامت عموم مردم و بیماران هستند و بزرگداشت چنین روزی بطور رسمی به منظور بالا بردن آگاهی تیم درمان، برانگیختن عزم رژیم درمانان برای ارائه هر چه بهتر خدمات و حمایت های تغذیه ای در سطح جامعه و همچنین افزایش آگاهی و شناخت جامعه نسبت به رژیم درمانان بنا نهاده شده است.
 خدمات ارزشمند تغذیه دانان ، یک زنجیره کلیدی در بخش مشاوره، پیشگیری و درمان بیماری ها است. رژیم درمانگر با تکیه بر دانش، مهارت و تخصص خود راهکارهای علمی برای سالم زیستن را استخراج کرده و دانش تغذیه را به شکل عملی به مخاطب عام ارائه می دهد.
در شرایط فعلی که با تداوم بحران شیوع بیماری کووید-۱۹ در کشور مواجه هستیم شاهد حضور فعال کارشناسان و مشاوران تغذیه در بیمارستان ها در عرصه تغذیه بالینی هستیم و انتظارمی رود با استعانت ازدرگاه الهی و تلاش و پیگیری تمامی عزیزانی که در عرصه تغذیه و رژیم درمانی صمیمانه تلاش و فعالیت می کنند شاهد کنترل و بهبود روزافزون شاخص های تغذیه ای و وضعیت درمان و حمایت های تغذیه ای بیماران بویژه مبتلایان به ویروس کرونای جدید در مراکز تحت پوشش و تابعه  این دانشگاه باشیم.
 این معاونت تمام توان و تلاش خود را به منظور رفع چالش ها و مشکلات موجود بکار می برد. و ضمن تشکر از زحمات کارشناسان تغذیه ستاد و بیمارستان های حوزه درمان که در مدیریت خدمات غذایی و مشاوره های تغذیه و رژیم درمانی دربیمارستان ها با هدف خدمت رسانی بهینه به بیماران و مردم تمام تلاش خود را بکار می بندند، آرزوی توفیق و سربلندی در درگاه الهی برای ایشان دارد و همچنین ازروسا و مسئولین محترم فنی بیمارستان ها درحمایت از اجرای برنامه های تغذیه بالینی در بیمارستان ها قدردانی می نماید.
این روز را به پاس تلاش تمامی فعالان در حوزه تغذیه و رژیم درمانی این دانشگاه ارج می نهیم و سربلندی و بهروزی این عزیزان را در عرصه تغذیه بالینی از پروردگار توانا و منان خواستاریم.

دفعات مشاهده: 404 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر