دکتر محمدمهدی پرورش آموزگار برتر چشم‌ پزشکی در کشور شد

| تاریخ ارسال: 1399/12/20 |
دکتر محمدمهدی پرورش آموزگار برتر چشم‌ پزشکی در کشور شد
دکتر محمدمهدی پرورش؛ عضو هیات علمی و مدیر گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران طی دو دوره متناوب بوده است. او از سال ۱۳۶۸ به استخدام دانشگاه علوم پزشکی ایران درآمد و و در سال ۱۳۹۸ نیز بازنشسته شد.
دکتر پرورش در سال جاری، به عنوان آموزگار برتر از سوی جشنواره چشم‌پزشکی شمس انتخاب شد. او که ۳۱ سال از عمرش را به ارائه خدمت و آموزش در حوزه چشم پزشکی اختصاص داده، معتقد است که تاکنون روند آموزش و تحقیقات چشم پزشکی در کشورمان، روند قابل قبولی بوده است.
دکتر پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، با اشاره به برگزاری جشنواره چشم پزشکی شمس، گفت: جشنواره چشم پزشکی شمس، به صورت سالانه توسط بنیاد پروفسور شمس که از چشم پزشکان پیشکسوت و پایه‌گذار بیمارستان فارابی در ایران بودند، هر ساله برگزار می‌شود و دارای دو بخش رقابتی و غیررقابتی است.
وی افزود: در بخش رقابتی در حوزه مقالات و پایان‌نامه‌های برتر، انتخاب انجام می‌شود و در حوزه غیر رقابتی افراد را به عنوان طبیب دیدگان، پزشک پارسی و آموزگار برتر و....انتخاب می‌کنند. در عین حال هر ساله یک نفر از چشم پزشکان را هم به عنوان آموزگار برتر انتخاب می‌شود؛ به طوری که کسانی را که سالیان سال در زمینه آموزش چشم پزشکی در کشور کار کرده‌اند، انتخاب کرده و از آنها تقدیر می‌شود. امسال مرا به عنوان آموزگار برتر انتخاب کردند.
دکتر پرورش درباره سال‌های فعالیتش در حوزه آموزش چشم پزشکی، گفت: من از سال ۱۳۶۷ تا ۱۳۹۸ در زمینه چشم پزشکی کار کردم و سال ۱۳۶۸ به استخدام دانشگاه علوم پزشکی ایران درآمدم. همچنین طی دو دوره متناوب مدیر گروه چشم پزشکی و مدتی هم رییس بخش چشم بودم. همچنین عضو هیات بورد چشم پزشکی و کمیته برنامه استراتژیک چشم پزشکی بودم. علاوه بر آن عضو هیات تحریریه مجله چشم پزشکی بینا، مجله  Journal of Current Ophthalmology در انجمن چشم پزشکی و مجله GOVRS که متعلق به مرکز تحقیقات بیمارستان لبافی نژاد است، بوده‌ام.
وی درباره وضعیت و جایگاه حوزه چشم پزشکی در کشور، گفت: چشم پزشکی در عرض دو سه دهه اخیر دچار تحولات بسیار بزرگی هم در زمینه تشخیص و هم در زمینه درمان بیماری‌ها شده است. تاکنون هم روند آموزش و تحقیقات چشم پزشکی، روند قابل قبولی بوده است. در عین حال با پیشرفت تکنولوژی‌ها، در کشور تقریبا تمام تکنولوژی‌های روز و تجهیزات لازم برای انجام اقدامات تشخیصی و اعمال جراحی در ایران فراهم شده است.
سیزدهمین جشنواره چشم پزشکی و علوم بینایی شمس پنج شنبه چهاردهم اسفند ۱۳۹۹با حضور برگزیدگان برگزار شد.
پایان خبر
مژگان زینلی پور

دفعات مشاهده: 575 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر