در جلسه ارزیابی پیشنهاد شد؛ داشبورد مدیریتی کووید۱۹ دانشگاه، پس از تکمیل به ستاد کرونا  ارائه شود

| تاریخ ارسال: 1399/12/23 |
داشبورد مدیریتی کووید۱۹ دانشگاه، پس از تکمیل به ستاد کرونا  ارائه شود
در جلسه ارزیابی پیشنهاد شد؛
داشبورد مدیریتی کووید۱۹ دانشگاه، پس از تکمیل به ستاد کرونا  ارائه شود
در جلسه ارزیابی داشبورد اولیه مدیریتی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی ایران پیشنهاد شد، با توجه به قابلیتهای این داشبورد، پس از تکمیل، برای بهره برداری به ستاد کرونا ارائه شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: چهارشنبه ۲۰ اسفند جلسه ارزیابی داشبورد اولیه کووید ۱۹ دانشگاه با حضور دبیر اتاق فکر، معاون درمان دانشگاه و نمایندگان مدیریت آمارو فناوری اطلاعات و اتاق فکر معاونت ها برگزار شد.
دکتر طیبه نجفی دبیر اتاق فکر دانشگاه با ارایه گزارشی از روند پیشرفت طرح داشبورد مدیریتی کووید ۱۹ دانشگاه گفت: به زودی سطح دسترسی هر معاونت در این داشبورد تعریف می شود.
دکتر نجفی از نمایندگان اتاق های فکر معاونت ها خواست تا نظرات معاونت متبوع خود را در خصوص داشبورد تولید شده اعلام کنند.
در ادامه دکتر نادر توکلی معاون درمان دانشگاه و معاون درمان ستاد کرونای استان تهران؛ با بیان نظرات خود در خصوص این طرح، خواستار برگزاری جلسات اختصاصی اتاق فکر با معاونت درمان شد تا با هم فکری، طرح داشبورد مدیریتی کووید ۱۹ دانشگاه تکمیل شود. وی با توجه به قابلیت های این طرح پیشنهاد کرد، داشبورد مدیریتی کووید ۱۹ دانشگاه برای بهره برداری در ستاد کرونا ارائه شود.
خبر: مجید نظامی

دفعات مشاهده: 1586 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر