دیدار با خانواده شهید سلامت دکتر محمود پویانی راد

| تاریخ ارسال: 1399/12/24 |
دیدار با خانواده شهید سلامت دکتر محمود پویانی راد
دکتر کوهپایه زاده در دیدار با خانواده شهید محمود پویانی راد گفت: داشتن روحیه ایثار و از خودگذشتگی و مقدم داشتن دیگران بر خود، اجری بالاتر از شهادت ندارد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر رامتین حدیقی؛ دبیر ستاد امور شاهد و ایثارگران و رضا البرزی؛ جانشین بسیج جامعه پزشکی به مناسبت عید مبعث حضرت محمد مصطفی (ص) و بزرگداشت هفته شهید با خانواده شهید سلامت دکتر محمود پویانی دیدار کردند.
در این دیدار دکتر کوهپایه زاده با ذکر خاطره ای از شهید راه سلامت محمود پویانی راد گفت: زحماتی که شهید دکتر محمود پویانی راد در این سالها برای همه بیماران به خصوص در بیمارستان فیروزگر کشیدند، به طور خاص زبانزد است و بی شک داشتن روحیه ایثار و از خودگذشتگی و مقدم داشتن دیگران بر خود اجری بالاتر از شهادت ندارد که نصیب هر کس نمی شود و این روحیه ایثار و از خودگذشتگی در وجود این شهید عزیز به اوج خود رسید و در شهادت او و دیگر عزیزانی که در این مسیر حرکت کردند، تبلور پیدا کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در دیدار با خانواده این شهید راه سلامت گفت: نیت ارزشمندی که شهید دکتر محمود پویانی راد داشت، این بود که در مسیر کار خود ترسی از ارائه خدمت به مردم نداشت و در این راه با وجود تمام مشکلات و خطرات ثابت قدم بود.
وی در پایان با اشاره به همه تلاشهای بی وقفه این شهید عزیز افزود: انشالله همه ما بتوانیم در راه خدمت به همه مردم با تأسی از این شهدای عزیز با تمام قدرت تلاش کنیم.
در انتهای این مراسم مداح اهل بیت (ع) سید محمدرضا میری زیارت حضرت رسول اکرم حضرت محمد مصطفی (ص) را قرائت کرد.
دکتر کوهپایه زاده نیز با اهدای لوح تقدیر از طرف جامعه دانشگاه علوم پزشکی ایران به خانواده گرانقدر شهید راه سلامت محمود پویانی راد از مقام شامخ این شهید عزیز تجلیل کرد.
شایان ذکر است که شهید دکتر محمود پویانی راد یکی از اساتید بیمارستان فیروزگر در تاریخ دهم شهریور ماه بر اثر ابتلا به بیماری کرونا به فیض شهادت رسید.
پایان خبر
ابراهیم همتی

دفعات مشاهده: 559 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر