اطلاعیه در خصوص اعلام نتایج آزمون استخدام پیمانی بهمن ماه سال ۱۳۹۹

| تاریخ ارسال: 1399/12/25 |
اطلاعیه در خصوص اعلام نتایج آزمون استخدام پیمانی بهمن ماه سال ۱۳۹۹

ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان محترم (یک برابر ظرفیت رشته های بدون مصاحبه و سه برابر ظرفیت رشته های با مصاحبه) آزمون استخدامی بهمن ماه ۱۳۹۹ و با عنایت به اطلاعات خود اظهاری ثبت شده شرکت کنندگان آزمون استخدامی دانشگاه در پرتال سازمان سنجش آموزش کشور به اطلاع می رساند مهلت ارسال مدارک به صورت الکترونیکی از تاریخ ۹۹/۱۲/۲۵ لغایت ۱۴۰۰/۰۱/۲۰ می باشد.

تذکر۱: فرصت بارگذاری مدارک برای عناوین شغلی تحلیلگر سیستم و کارشناس شبکه، فوریت پزشکی و مددکار (دارای مصاحبه) از تاریخ ۹۹/۱۲/۲۵ لغایت ۱۴۰۰/۱/۱۵ می باشد. بدیهی است به مدارکی که بعد از تاریخ ذکر شده ارائه نمایند ترتیب اثر داده نشده و امتیاز کرونا حذف خواهد شد.

*****جهت اطلاعات بیشتر درخصوص مدارک مورد نیاز اینجا را کلیک نمایید*****

*****دریافت فرم تعهدنامه آزمون استخدامی مورخ ۹۹/۱۱/۲۴*****
*****دریافت فرم تایید سوابق خدمتی مشمولین امتیاز ویژه فعالیت در زمینه مقابله باکرونا*****
*****دریافت راهنمای شیوه نامه اعمال امتیاز کرونا*****
جهت ورود به سامانه بارگذاری مدارک اینجا کلیک نمایید.
حتما قبل از ورود به سامانه بارگذاری مدارک راهنمای سامانه را مطالعه نمایید.
نکته: مسئولیت مدارک بارگذاری شده به عهده پذیرفته شده می باشد و چنانچه مغایرتی در ارسال مدارک مشاهده گردد متقاضی از سایر مراحل استخدام حذف خواهد شد.
مهلت بارگذاری مدارک به هیچ عنوان قابل تمدید نمی باشد.

دفعات مشاهده: 7640 بار   |   دفعات چاپ: 1037 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر